NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:44 pm    Předmět: NEJHORŠÍ FITKO Odpovědět s citátem

Čaute,
rád bych se s vámi podělil o zážitek. S kámošem jsme jeli vyzkoušet nové fitko - Ivančice (Brno-Venkov, http://www.royalarena.cz/) . Vstupné slušné - 65kč je fajn, vybavení taky supr. Ovšem až na majitele, resp. manžela majitelky.. který ovšem neumí pozdravit a poděkovat za zaplacení pití a vstupného. Což ještě jde. Po chvilce cvičení jsme se dopustili "největšího průseru" - spadla nám na zem zarážka, která brání pohybu kotoučů na tyči. Druhý velký prohřešek byl, že jsme s olympijskou tyčí na bench cvičili biceps. Za to jsme si vysloužili od majitele název ho*na, výsměch celé posilovny a doživotní vykázání bez nároku na náhradu vstupného. Když pominu urážku na cti dle § 49 odst. 1. zák č. 200/1990, stačilo, abychom byli slušně upozorněni a vzali bychom si jinou. Bohužel.
Tímto chci všechny z vás, kteří hodláte tuto "vstřícnou" posilovnu navštívit, aby jste to zvážili.
Jaké máte zkušenosti vy?

P.S.: Musím si někde vylít vztek. Věřím že nejsem sám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorší fitko v kterém jsem byl já bylo v Praze na Letné... myslím že se to jmenovalo pod štolou nebo tak něco.. a totální mizérie vybavení! nedalo se tam pořádně zacvičit! prostě hrůza! i teď mě ta vzpomínka děsí
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tam jsem nebyl:) takových je určitě více. Ovšem kdybychom měli tady něco jako Metroflex...uuu to by bylo.
Tady mě zaskočilo to hulvácké jednání majitele.. já jsem jeho zákazník, cvičím dle pravidel a akorát si vysloužím posměch. Inu...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak ten je uplne jasny jen z fotky co maj na webu
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo udajně powerlifter podle diplomů a fotek co tam mají.
Kat do 110kg a total 530kg..
Milan Špingl má velkou konkurenci no :D :D :D
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:00 pm    Předmět: Re: NEJHORŠÍ FITKO Odpovědět s citátem

JoeC napsal:
Čaute,
rád bych se s vámi podělil o zážitek. S kámošem jsme jeli vyzkoušet nové fitko - Ivančice (Brno-Venkov, http://www.royalarena.cz/) . Vstupné slušné - 65kč je fajn, vybavení taky supr. Ovšem až na majitele, resp. manžela majitelky.. který ovšem neumí pozdravit a poděkovat za zaplacení pití a vstupného. Což ještě jde. Po chvilce cvičení jsme se dopustili "největšího průseru" - spadla nám na zem zarážka, která brání pohybu kotoučů na tyči. Druhý velký prohřešek byl, že jsme s olympijskou tyčí na bench cvičili biceps. Za to jsme si vysloužili od majitele název ho*na, výsměch celé posilovny a doživotní vykázání bez nároku na náhradu vstupného. Když pominu urážku na cti dle § 49 odst. 1. zák č. 200/1990, stačilo, abychom byli slušně upozorněni a vzali bychom si jinou. Bohužel.
Tímto chci všechny z vás, kteří hodláte tuto "vstřícnou" posilovnu navštívit, aby jste to zvážili.
Jaké máte zkušenosti vy?

P.S.: Musím si někde vylít vztek. Věřím že nejsem sám.

Mohlo se to stát jak píšeš, mohlo to být úplně jinak. Tvůj popis mi kapku nesedí (tím tě nenazývám lhářem. Byl bych nerad kdybys musel hledat další paragrafy ), než abych mu bezezbytku věřil.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pan domácí s troškou fantazie vypadá jako Hitler. Nicméně má krasnou rohožku.
smetak

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spis vzdalenej bratranec dannyho treyo
JoeC

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung
V pohodě, vždycky jsou 2 strany, dobře děláš že ne všechno hned věříš, v dnešní době..
Jinak opravdu to tak bylo, nemám potřebu to zveličovat. Kdybych provedl něco hrozného typu házení činek na zem, zaprasení všeho magnézkou nebo řev..ale my fakt nic takového neudělali. Jinak s těma paragrafama - mám VŠ právně/bezp. směru takže to znám zpaměti tyhle zákony:)

A jinak rohožka je fajne no...

Mě právě zajímá, jestli se někdo z vás setkal s něčím takovým také.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci soudit nikoho podle kníru, ale věřím autorovi

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Olafekk

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bych si určitě nechal líbit jinak pan domácí je štramák, rohožka evidentně pěstovaná dlouhé roky
cipinek

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já si myslím, že majitel udělal správnou věc, kokotů co vezmou činku z benče, aby si pocvičili biceps jsou plné posilovny, sám píšeš, že byla možnost vzít si jinou, prostě jste se tam chovali jako typičtí amatérští kokoti a ještě se cítíte uražení, zkaženost dnešního světa je na maximu, bože, snad z vás nevyrostou další Nečasové, musel bych vás už vážně začít střílet...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy debilové, já tam hledal rohožku....a došlo mi to po absolvování celé galerie.
e-witch

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... pán známého jména, starší generace cvičenců (to když řeknu já, vy rozumějte "jurský park":D) ho u nás vyslovuje s respektem ... aspoň vim o kom je řeč ...
(jachacháááááá )
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Nejhorší fitko v kterém jsem byl já bylo v Praze na Letné... myslím že se to jmenovalo pod štolou nebo tak něco.. a totální mizérie vybavení! nedalo se tam pořádně zacvičit! prostě hrůza! i teď mě ta vzpomínka děsí

No tak nato mě zrovna nešahej Srdcová záležitost, pár let jsem tam chodil.
Posilovna dobrá, mín místa, ale bylo tam vše co jsem potřeboval, velké plus, pohodová atmosféra.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: