Mixer

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mixer  Úvodní stránka -> Ostatní -> Mixer
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:05 pm    Předmět: Mixer Odpovědět s citátem

Ahoj,
plánuju koupi mixeru, mám doma jen tyčový a chtěl bych takový ten klasický co se postaví na linku. Máte někdo nějaký tip? Nevím na základě čeho to moc vybírat, většina se liší výkonem, počtem rychlostí, objemem nádoby atd. Co se objemu nádoby týče, tam mi klidně stačí něco malýho, ale nevím jak moc se hodí ty rychlosti, případně kolik a ten výkon. Samozřejmě je pro mě důležitá cena, ale zas nechci něco co se mi rozbije druhý den - plánuju v tom například dělat ar.máslo a už jsem hodněkrát četl jak přitom právě někomu odešel, takže bych se tohoto rád vyvaroval.... budu rád za jakékoliv tipy případně rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:24 pm    Předmět: Re: Mixer Odpovědět s citátem

Ahoj,

konkrétní typ ti nedám (edit - tak dám) . Ale řeknu ti jedno, toho zničení mixeru kvůli přípravě araš. másla se bát nemusíš, máme doma zhruba 8 let starý mixer a máslo dává v pohodě (není potřeba mít na máslo zapnutý mixer 10min, zbytečnost).

Podívej se sem a vybírej podle tvých preferencí a názoru ostatních uživatelů, já bych se snažil držet značky Bosh, Philips nebo Elektrolux, příkon cca 500-600W, víc netřeba.

http://mixery.heureka.cz/f:3331:20721;4943:990,991;p:992;s:1/

Konkrétně asi: http://mixery.heureka.cz/braun-mx-2050/recenze/
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, přesně na heuréce jsem to hledal a právě koukal na ten výkon.

Ono... píšeš že máš 8 let starý mixer... no právě :D Proto asi drží, tak je to dneska bohužel e všim, ty nový krámy (a nejen mixery, myslim obecně jakýkoliv přístroj/elektroniku) jsou dělaný na životnost cca 2 roky... víme proč...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: