|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:45 am Předmět: AAKG |
|
|
zdar, nasel jsem v odbornem casopise clanek o tomhle doplnku
jelikoz moje anglina neni z nejlepsich (a neverim vsemu co ctu), zajimal by me vas nazor, ohledne prinosu tohohle doplnku v ( silovem) treningu. _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
numerouno

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
obycejnej arginin,zadnej zazrak no..za me : nekupovat .. prirustek k sile = 0 _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
Rozširuje cievy, mal by zvyšovať hladinu rastového hormónu. Keď budem v práci tak ti nájdem aj nejaké štúdie.
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
secret78 napsal: | Rozširuje cievy, mal by zvyšovať hladinu rastového hormónu. Keď budem v práci tak ti nájdem aj nejaké štúdie. |
byl bych ti moc vdecny
jde mi ale i o prakticke vysledky
hlavne od nekterych zkusenych zvedacu na foru _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
a mas vubec nejake zakladni doplnky, ktere by se mely uzivat denodenne furt ? jako je multivitamin,extra C,omega3/6, pak neco pro klouby aspon od medpharmy to co mel cizo vyfoceny v logu
|
|
nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Dával bych pozor na vysoké dávky samotného leucinu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
esko rozepis to trochu , neni aminokysela leucin pouzivana i v pripravcich na zvyseni mozkove aktivity na uceni, nebo pro stariky apod. nebo se pletu ?
|
|
nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
kubaz napsal: | a mas vubec nejake zakladni doplnky, ktere by se mely uzivat denodenne furt ? jako je multivitamin,extra C,omega3/6, pak neco pro klouby aspon od medpharmy to co mel cizo vyfoceny v logu |
S 1. casti souhlasim ta je zaklad, tam mam 1. Nexgen, ale klouby, omega, to uz je diskutabilni. Tam uz to neni nutnost dle me, ale kdyz mas prachy proc ne.
|
|
nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
kubaz napsal: | a mas vubec nejake zakladni doplnky, ktere by se mely uzivat denodenne furt ? jako je multivitamin,extra C,omega3/6, pak neco pro klouby aspon od medpharmy to co mel cizo vyfoceny v logu |
neberu nic, pred 4 tydny jsem vysadil i kreatin, takze jsme uplne cistej
zadne protejnove koktejly, zadne budice nic
neco na klouby bych chtel, ale jeste jsme neprisel na nic co by fungovalo
jestli nekdo o necem vite.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
kubaz napsal: | esko rozepis to trochu , neni aminokysela leucin pouzivana i v pripravcich na zvyseni mozkove aktivity na uceni, nebo pro stariky apod. nebo se pletu ? |
To bude asi Lecitin
|
|
nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
kubaz napsal: | esko rozepis to trochu , neni aminokysela leucin pouzivana i v pripravcich na zvyseni mozkove aktivity na uceni, nebo pro stariky apod. nebo se pletu ? |
Jak napsal arrival, pleteš si to s lecitinem.
Jinak je nádherné koupit si esenciální aminokyselinu takhle zvlášť, ale při velkých dávkách si snadno vytvoříte v organismu disbalanci, takže bych byl s dákováním opatrný. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
kubaz napsal: | omega se da diskutovat,nicmene klouby... pri stylu treninku ktery ma tady ustinov by to mela byt priorita č. 1
nexgen je pro me uz samozrejmost |
je otazka jestli vubec telo ve 20 potrebuje kloubni vyzivu. Treba Oleg Zur rika, ze kloubni vyziva nema v tele pred 40 rokem co delat. Jak cvici P.Ustinov nevim.
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 39 Kč |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|