Nízkosacharidovka

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nízkosacharidovka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nízkosacharidovka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slamak

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 9:07 pm    Předmět: Nízkosacharidovka Odpovědět s citátem

Zdravim
Potreboval by som poradiť ohľadne nízkosacharidovej diéty. Konkrétne koľko gramov sacharidov je dobre si držať. Alebo aké maximálne množstvo sacharidov prijať za deň.
Výška: 170
Váha: 73
Vek: 20
Tréning: 3x do týždňa FB + kardio

Čo sa týka zloženia jedálnička tak to mi je všetko jasné a mám to poriešené. Stravu si správnu držím už dlšie akurát som držal sacharidy vyššie a občas si doprial aj nejaký ten prehrešok.
Možno sa vám zda že moja váha je tak akurát. Áno možno aj je, ale mojim cieľom je to vysekať poriadne a preto by som bol rád keby ste mi poradili. :)

Díky.

PS: Prosim len rozumné komentáre tých ktorí mi chcú poradiť. Zbytočné odhovárajúce a ponižujúce komentáre aké sa tu často objavujú si nechajte prosím pre seba. Peace. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se chceš dostat do ketózy, tak se doporučuje max. 50g sachru za den

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Loudy

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidy si taky držím nízko, ale čim více jsem doma, tím více hřeším a mám víc sacharidů. Běžně se držím tak do 2g/kg (což je u mě max 180g) a jsem spokojenej
Slamak

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Pokud se chceš dostat do ketózy, tak se doporučuje max. 50g sachru za den

Dik za odpoveď.
Ešte by som sa chcel spýtať mám to držať po celú dobu diéty až kým nebudem spokojný s výsledkom alebo si mám raz za týždeň/10 dní alebo neviem ako často dopriať a pridať nejaké sacharidy navyše?
Moocha

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, zda je ketóza úplně nutný stav, ale jestli to chceš se vším všudy, tak určitě necheatuj. Do ketózy se nedostaneš okamžitě. Teda jestli nejsi divnej jako Luster
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me taky prekvapila takhle brzo sem ji necekal, navic kdyz sem pred nejakym casem zkousel CKD, tak sem se do ni dostaval dost tezko a to sem dokonce v prvnich dnech vynechaval i zeleninu.. ted si davam assault, proteiny, PB, hromadu zeleniny a sem v ni skoro hned kazdopadne si myslim, ze za tim je z velky casti kokosovej tuk a taky treninky vetsinou temer na lacno (protein, pre-w) po cca 12-16hod pustu (kterej, btw, ani neni nejak cilenej, ale proste mi to takhle vychazi a vlastne i vyhovuje:)
Slamak

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nevím, zda je ketóza úplně nutný stav, ale jestli to chceš se vším všudy, tak určitě necheatuj. Do ketózy se nedostaneš okamžitě. Teda jestli nejsi divnej jako Luster

Nemal som na mysli normalny cheat day. Ale len klasicke navýšenie sacharidov neco ako vo vlnach. S tym že ja by som išiel nizkosacharidovku a napr. raz za týžden by som to dvihol tak na 100-150g.

Ale díky. Za každé rady som vďačný. :)
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je ti doufám jasný že pokud chceš jet nějakou delší dobu low carb že ty tuky ve stravě budou úplně na jiné hodnotě než normálně?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus si něco načíst o TKD (nikoliv CKD), třeba by to bylo něco pro tebe.
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slamak: Pokud tu ketózu chceš tak v ní zůstaň déle ,pro tělo neni moc příjemné to měnit každý týden .
A jak píše spam ty tuky prostě musej být hodně vysoko a bílkoviny nepřekračuj (1-2g /kg),
Hlavně přecházej postupně do ketózy ,jinak budeš mít víc o to víc problémů (low carb flu atd.)

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Slamak

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Je ti doufám jasný že pokud chceš jet nějakou delší dobu low carb že ty tuky ve stravě budou úplně na jiné hodnotě než normálně?

Áno to je. :))
Slamak

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Slamak: Pokud tu ketózu chceš tak v ní zůstaň déle ,pro tělo neni moc příjemné to měnit každý týden .
A jak píše spam ty tuky prostě musej být hodně vysoko a bílkoviny nepřekračuj (1-2g /kg),
Hlavně přecházej postupně do ketózy ,jinak budeš mít víc o to víc problémů (low carb flu atd.)

Dik za rady. Bielkoviny držím tak na 115-130g. Viac ako 2g/kg mám málo kedy kôli zlej stráviteľnosti a následnym tráviacim problémom.
ChickenEater

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..
1) jde o dostihového žokeje -jezdce -profesionála
2) uvažuje o změně pohlaví

Kdo nemá 100kg, není chlap.
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..

+1!
Slamak

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:

A ty asi potom nevieš čítať. Pisal som že trápne komentáre, ktoré sú mi k ničomu si prosim nechajte pre seba.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nízkosacharidovka Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: