|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slamak
|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:07 pm Předmět: Nízkosacharidovka |
|
|
Zdravim
Potreboval by som poradiť ohľadne nízkosacharidovej diéty. Konkrétne koľko gramov sacharidov je dobre si držať. Alebo aké maximálne množstvo sacharidov prijať za deň.
Výška: 170
Váha: 73
Vek: 20
Tréning: 3x do týždňa FB + kardio
Čo sa týka zloženia jedálnička tak to mi je všetko jasné a mám to poriešené. Stravu si správnu držím už dlšie akurát som držal sacharidy vyššie a občas si doprial aj nejaký ten prehrešok.
Možno sa vám zda že moja váha je tak akurát. Áno možno aj je, ale mojim cieľom je to vysekať poriadne a preto by som bol rád keby ste mi poradili. :)
Díky.
PS: Prosim len rozumné komentáre tých ktorí mi chcú poradiť. Zbytočné odhovárajúce a ponižujúce komentáre aké sa tu často objavujú si nechajte prosím pre seba. Peace. :)
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Pokud se chceš dostat do ketózy, tak se doporučuje max. 50g sachru za den _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st leden 08, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Sacharidy si taky držím nízko, ale čim více jsem doma, tím více hřeším a mám víc sacharidů. Běžně se držím tak do 2g/kg (což je u mě max 180g) a jsem spokojenej
|
|
nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: st leden 08, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Pitkin napsal: | Pokud se chceš dostat do ketózy, tak se doporučuje max. 50g sachru za den |
Dik za odpoveď.
Ešte by som sa chcel spýtať mám to držať po celú dobu diéty až kým nebudem spokojný s výsledkom alebo si mám raz za týždeň/10 dní alebo neviem ako často dopriať a pridať nejaké sacharidy navyše?
|
|
nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 08, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
me taky prekvapila  takhle brzo sem ji necekal, navic kdyz sem pred nejakym casem zkousel CKD, tak sem se do ni dostaval dost tezko a to sem dokonce v prvnich dnech vynechaval i zeleninu.. ted si davam assault, proteiny, PB, hromadu zeleniny a sem v ni skoro hned  kazdopadne si myslim, ze za tim je z velky casti kokosovej tuk a taky treninky vetsinou temer na lacno (protein, pre-w) po cca 12-16hod pustu (kterej, btw, ani neni nejak cilenej, ale proste mi to takhle vychazi a vlastne i vyhovuje:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
Moocha napsal: | Nevím, zda je ketóza úplně nutný stav, ale jestli to chceš se vším všudy, tak určitě necheatuj. Do ketózy se nedostaneš okamžitě. Teda jestli nejsi divnej jako Luster |
Nemal som na mysli normalny cheat day. Ale len klasicke navýšenie sacharidov neco ako vo vlnach. S tym že ja by som išiel nizkosacharidovku a napr. raz za týžden by som to dvihol tak na 100-150g.
Ale díky. Za každé rady som vďačný. :)
|
|
nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
Je ti doufám jasný že pokud chceš jet nějakou delší dobu low carb že ty tuky ve stravě budou úplně na jiné hodnotě než normálně? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:25 am Předmět: |
|
|
zkus si něco načíst o TKD (nikoliv CKD), třeba by to bylo něco pro tebe.
|
|
nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Slamak: Pokud tu ketózu chceš tak v ní zůstaň déle ,pro tělo neni moc příjemné to měnit každý týden .
A jak píše spam ty tuky prostě musej být hodně vysoko a bílkoviny nepřekračuj (1-2g /kg),
Hlavně přecházej postupně do ketózy ,jinak budeš mít víc o to víc problémů (low carb flu atd.) _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:33 am Předmět: |
|
|
Spam napsal: | Je ti doufám jasný že pokud chceš jet nějakou delší dobu low carb že ty tuky ve stravě budou úplně na jiné hodnotě než normálně? |
Áno to je. :))
|
|
nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
Pitkin napsal: | Slamak: Pokud tu ketózu chceš tak v ní zůstaň déle ,pro tělo neni moc příjemné to měnit každý týden .
A jak píše spam ty tuky prostě musej být hodně vysoko a bílkoviny nepřekračuj (1-2g /kg),
Hlavně přecházej postupně do ketózy ,jinak budeš mít víc o to víc problémů (low carb flu atd.) |
Dik za rady. Bielkoviny držím tak na 115-130g. Viac ako 2g/kg mám málo kedy kôli zlej stráviteľnosti a následnym tráviacim problémom.
|
|
nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..
1) jde o dostihového žokeje -jezdce -profesionála
2) uvažuje o změně pohlaví
Kdo nemá 100kg, není chlap. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
ChickenEater napsal: | Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..
Kdo nemá 100kg, není chlap. |
+1!
|
|
nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
ChickenEater napsal: | Jsem tady jedinej, komu přijde divný, že chce 70kg kluk hubnout? Navíc při těch mrazech, co mají přijít.. Výjimkou, kdy by to dávalo smysl by byly jen dva případy..
Kdo nemá 100kg, není chlap. |
A ty asi potom nevieš čítať. Pisal som že trápne komentáre, ktoré sú mi k ničomu si prosim nechajte pre seba.
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|