Zaslal: út březen 31, 2015 12:17 am Předmět: Road to Junior Nationals - Kill it!
Takže silovému trojboju sa už venujem nejaký ten rôčik, mám 20 rokov, 115 kg a 195 cm, najlepšie výkony dosiaľ sú: 217.5/152.5/260 všetko raw len s opaskom.
Pripravujem sa na česko-slovenský pohár v mŕtvom ťahu a majstrovstvá Slovenska WUAP.
30.3.2015 - HEKTOR
tréning s ripperom a jeho sparingom.
Včera som bol trénovať mrtvoly v olympii a pri 250ke som si natiahol latissimus, dnes som chcel dať voľno, ale zabudol som, že som si ho natiahol, tak som išiel a až na konci tréningu si na to spomenul.
:D
Sumo deadlift
s opaskom a trhačkami
up to 200*7
dorovnané PR, no tentoraz to bolo na tvrdej osi a o kúsiček ľahšie. Minule tých 200x7 bolo vlastne len 198.5.
po tomto som asi len 20 minút sedel....
High box skwaat
asi 2-3 cm nad paralel. A.k.a. hlboký drep pre equipárov z GPC.
up to 250*1 PR
Skwaat
up to 180 * 1 easy
Mrtvoly nadhmat
up to 210 * 1
koniec.
Ripperov extra tvrdý foam roller, chrbát sa mi poďakoval
up to 140*2*3 PR
140 * 1 (pauza)
145 * 1 (pauza)
150 * 0 (pauza)
Clean & Press
up to 70 * 9 PR
80 * 4 + 0.5
80 * 3 + 0.5
Olympic skwaat
up to 160 * 2 * 1
eaasy. dal som si záležať na hĺbke, aby bola riadne pod paralel
Gutenmorgeny
up to 120 x 3
140 * 3 take polovičné
doplnky nohy, chrbát, biceps, zadné ramená zľahka.
Ivana ma vysmiala, že nemám absolútne vyvinutú prednú hlavu na kvadricepsy, tak odteraz každý tréning ju zaťažím pár sériami. :D Cítil som sa asi ako lofas keď si každý robí srandu z jeho lýtok. :D
nemal som ani cvičiť dnes, ale nechcelo sa mi necvičiť.
Mrtvolka
po 208.5 * 1
222 * 1 s trhačkami
Predný drep
po 135 * 1, 150 dump
Skwaat
up to 190 * 4 PR. bol som bez spotera, inak by som aj 5. išiel.
190 * 1 (nebol som si istý s hĺbkou na predošlej sérii, tak túto som dal maximálne dole, čo to šlo dolu.)
na videu boli všetky pod paralelom.
Predošlý večer sme popili pár pív s lazybitchom a zajedli to klobáskami so syrom a spali 10 hodín ako bábätká. :D
Sumo mrtvoly
išiel som 3 single so 180 a cítil som sa slabý, pomalý, nedynamický s nimi, tak nemalo zmysel navyšovať.
180 * 15 PR
naposledy v decembri som to dal 11x na mäkkej osi, teraz na tvrdej.
200 * 1 (predošlá séria ma zabila)
Skwaat
up to 180 * 6 PR
rezerva tak na 2-3 opakovania. Nemal som spotera a nechcel som mesiac pred súťažou riskovať, že sa hlúpo zraním, respektíve aby sa opakovalo to, čo v lete.
Už široký postoj a sadol mi skvele. Cítil som sa v ňom pohodlne, iba pri druhom opakovaní ma trochu viac predklonilo. S hĺbkou som viac než spokojný. Čo je najdôležitejšie, drepujem často a ťažko, a kríže absolútne nebolia. :)
Dneska tréning sám po nevýdatnom spánku, celý čas som sa cítil pomalý, nevýbušný, bez žiadneho zápalu a neužíval si to ako inokedy. Činku som si podával sám, čo ma možno stálo 1 opakovanie.
včera ešte jeden neplánovaný tréning v Olympii, volá mi lazy bitch uplakaný, že mu zavreli jeho obľúbenú posilku a nemá ho kto spotovať na drepoch, tak som teda išiel, že si dám nejaký ľahký tréning a zároveň sa budem venovať partii, aby nemissovali a mali pri sebe istotu.
takže mrtvoly bez opasku po 220*5*1
benchpress po 120 * 1 * 8
biceps a brucho zľahka
4.4.2015 - Ronnie Gym Žilina
výlet s chalanmi, aj skúsenými, ostrieľanými powerliftérmi, aj chalanmi, čo sa chystajú na prvú súťaž, taká zmes skúsenosti a mladíckej horlivosti. :D Pôvodný plán bol ísť na seminár Grznára, ale ako sme docvičili, tak sme si povedali, že jebeme naňho a ideme žrať do all you can eat. Jedli sme len 6, ale Číňanko sa chytal za hlavu, že kvôli nám skrachuje. :D
Vedel som, že som pod únavou, za normálnych okolností dal voľno a určite nešiel do váh, ale tak o čom sú takéto stretnutia? O porovnávaní síl a výmene skúsenosti. :D
takže drep bez opasku po 206* 2 * 0. Mal som ju nižšie než som zvyknutý a zle sa mi odoberala. Inak mi na chrbte prišla ako papier, takže viem, že na ňu mám s prehľadom.
benche bez nôh na nigga úchop s 3 sekundovou pauzou po 1x125, nigga bench po 1*140 bez pauzy a s mostom
pushpress naširoko za hlavou po 100*2
hyperdeadlift s reťazmi na krku po 100*2
tréning s ripperom ale stálo to za nič. Nevyspatý, vystresovaný a unavený po celom dni školy, po skoro žiadnom oddychu.
Skwaat
up to 200*2
Osobák, ale čo z toho, keď som chcel ísť aspoň 3-4. Ako keby nestačilo, ešte som pocítil bolesti v spodnom chrbte. Z videa bolo vidno, že hĺbka bola výrazne pod paralel, viac, než som dosiaľ chodil. Myslím, že aj to dosť zavážilo.
Deadlift
kopec sérií rozohrievacích so 140-200
posledný set 230
všetko bez opasku.
up to 181 * 3
Chcel som ísť aspoň 8, ale ma trochu zapichali kríže, tak som to odložil. Ale bez debaty najrýchlejšia 180ka akú som kedy šiel.
Box skwaat
asi 1 cm pod paralel (42 cm box), na boxe pauza
up to 181 * 2
191 * 2
201 * 1
Deficit deadlift
up to 211 * 1 (trhačky, opasok)
151 * 4 * 1
Skwaat
up to 181 * 3 (už ťažšie)
doplnky: chrbát a zadné ramená.
som trošku napumpoval
[attachment=0]rubish.jpg[/attachment]
13.4.2015 - HEKTOR
Sumo deadlift
up to 225 * 1 bez opasku
250 * 1 s opaskom, vydreté a lockout by bol zrejme neuznaný, ťažko sa mi to po spocených stehnách ťahalo. Každopádne najvyššia váha od Terchovej
Nebudem veľa písať o súťaži, lebo ani nie je čo, z mojej strany to bol úplný prepadák, čo sa výkonov týka. V rozcvičovni mi všetko prišlo ťažké a preto som bol nútený znižovať základ z plánoavných 225 na 215, čo som ani nemusel, lebo na pódiu to bolo nepomerne lepšie. 2. pokus 240 good lift, 3. pokus 262.5, snaha o prekonanie osobáku, nevyšla. Nie, že by nebola sila, ale zabudol som si v tom zhone nasadiť opasok. Takže v podstate váhu, ktorú som nikdy sa nepokúšal odlepiť, som išiel ťahať bez opasku. Netreba hovoriť, že to bol No lift. Ostáva mi len pogratulovať ostatnej partii k ich výkonom (aspoň oni zadreli nejaké osobáky, keď už ja nie :D ).
20.4.2015 - HEKTOR
pôvodne som ani nechcel ísť cvičiť, ale nejako vo mne vzplanula túžba ísť za mojou milou.
Deadlift
up to 260 * 1 PR EASY
180 mi prišlo ako prázdna tyč, tak som vedel, že dnes to pôjde. Dnes všetko klikalo, vedel som sa poriadne oprieť do opasku a trochu som zmenil techniku.
Skwaat
up to 180 * 5 NO BELT PR
ľahučké, rezerva tak na 2-3 ;)
up to 140 * 2 * 2
142.5 * 1 +0
142.5 * 1
160 * 1 (negatívne)
Clean & Press
up to 80 * 5
85 * 1
90 * 1 PR
Tlaky na rovnej s JČ
pauza
up to 50 * 4
50 * 3
Doplnky: prsia, ruky, zadné ramená, chrbát, úchop
Pár sparingov, čo študujú menežment na UK, sa chválilo, ako im stačí ísť raz do týždňa do školy a ako im je fajn, majú čas na cvičenie a vôbec sa nenarobia...
Len ja tu chodím spať o 2, aby som spravil zápočty a testy, ktorých dni konania je viac ako keď je voľno.
Písal by som ďalej, ale nikto sa za mňa matematickú analýzu nenaučí. :D Tschüs. :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru