Pitný režim

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pitný režim  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pitný režim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mano_1990

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:25 pm    Předmět: Pitný režim Odpovědět s citátem

Měl bych dotaz ohledně pitného režimu a ohledně pití všeobecně. Denně vypiji okolo 3 až 4l čisté neperlivé vody, v týdnu kdy jsem v práci s tím nemám problém, ale jelikož se od nedávna snažím alkohol omezit opravdu na co nejmenší hranici, se chci zeptat co se dá pít, když se člověk jde bavit či jede na týden na dovolenou, kde je takřka vše pití zdarma. Když už někam tedy jdu, vodu opravdu nevyhledávám, sem tam si dám bílé víno místo piva, ale jelikož chci alkohol vynechat, co by se dalo pít co by mi nejméně uškodilo z nealko nápojů? Na dovolené nechci celý týden cucat vodu s citrónem. Nějaké vysokoprocentní džusy? Coca-cola light?
A když už bude příležitost k alkoholu tak nejvhodnější volba jednou za čas bude asi bílé víno s vodou? Jen pro upřesnění, posiluji kondičně, běhám a boxuji, nemám v plánu vůběc nabírat svalovou hmotu, ale v podstatě udržovat se.

Předem díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja sem prestal treba pit alkohol asi rok zpatky, od te doby sem nemel ani pripitek na silvestra, proste nic, ale jsem milovnik piva takze piju hodne nealkoholickych piv

Takze proc si nedat nealko, kdyz nechces alkohol, ale zaroven nechces sedet pri vode
Mano_1990

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To rád slyším, nealko pivo přímo miluju (Birela a Bavarii), takže když jich za večer třeba 6ks vypiju, tak v pohodě?
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alkohol tam zaden neni, takze odvodneni vody ze svalu ani nejake narusani regenerace urcite nebude :) , mozna ty 3litry za vecer je trochu zatez pro ledviny, ale kdyz to neni pravidelne tak pohoda
Mano_1990

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, tak to mám docela radost, nealko já můžu, tak alespoň další možnost, jinak co se týká například z džusů či multivitamínů, je nějaký "odzkoušený", kvalitní s kombinací s vodou?
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:00 pm    Předmět: Re: Pitný režim Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Měl bych dotaz ohledně pitného režimu a ohledně pití všeobecně. Denně vypiji okolo 3 až 4l čisté neperlivé vody, v týdnu kdy jsem v práci s tím nemám problém, ale jelikož se od nedávna snažím alkohol omezit opravdu na co nejmenší hranici, se chci zeptat co se dá pít, když se člověk jde bavit či jede na týden na dovolenou, kde je takřka vše pití zdarma. Když už někam tedy jdu, vodu opravdu nevyhledávám, sem tam si dám bílé víno místo piva, ale jelikož chci alkohol vynechat, co by se dalo pít co by mi nejméně uškodilo z nealko nápojů? Na dovolené nechci celý týden cucat vodu s citrónem. Nějaké vysokoprocentní džusy? Coca-cola light?
A když už bude příležitost k alkoholu tak nejvhodnější volba jednou za čas bude asi bílé víno s vodou? Jen pro upřesnění, posiluji kondičně, běhám a boxuji, nemám v plánu vůběc nabírat svalovou hmotu, ale v podstatě udržovat se.

Předem díky.

Já nevím co řešíš. Problémy s tloustnutím nemáš, nehodláš nic hrotit, tak pij co chceš.
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jak napsal mablung, proste to neres, nechces alko, ale zaroven nechces sedet u vody tak si das pivo nealko nebo colu, nebo dzus, energetak to je fuk

Rychle na stránku:

Přejdi na: