Opasek

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Opasek  Úvodní stránka -> Ostatní -> Opasek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 2:18 pm    Předmět: Opasek Odpovědět s citátem

Zdravím, nevíte někdo o nějaké firmě nebo E-shopu.. která by umožňovala na opasek vytisknout třeba vlastní jméno? jako to má třeba Milda Šádek..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 2:45 pm    Předmět: Re: Opasek Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Zdravím, nevíte někdo o nějaké firmě nebo E-shopu.. která by umožňovala na opasek vytisknout třeba vlastní jméno? jako to má třeba Milda Šádek..

já jen vim, že opasek se svym jménem má ještě Lukáš Svoboda.
..jinak, dřív jsem do něj chtěl taky investovat...ale příjde mi to zbytečný pro moje treninky..jesi chceš lítat po fitku s paskem kde bude tvoje jméno a mít ho od chvíle co vylezeš ze šatny až do konce... (legrace) fakt ho potřebuješ?
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 2:56 pm    Předmět: Re: Opasek Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Arnoldisnumerouno napsal:

já jen vim, že opasek se svym jménem má ještě Lukáš Svoboda.
..jinak, dřív jsem do něj chtěl taky investovat...ale příjde mi to zbytečný pro moje treninky..jesi chceš lítat po fitku s paskem kde bude tvoje jméno a mít ho od chvíle co vylezeš ze šatny až do konce... (legrace) fakt ho potřebuješ?

Možná to je fakt zbytečný.. ale jen mě zajímalo jestli se to dá někde vůbec sehnat
mike scania

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I Filip Vaško to měl, mu napiš

Rychle na stránku:

Přejdi na: