Zaslal: po červenec 08, 2013 2:45 pm Předmět: Re: Opasek
Arnoldisnumerouno napsal:
Zdravím, nevíte někdo o nějaké firmě nebo E-shopu.. která by umožňovala na opasek vytisknout třeba vlastní jméno? jako to má třeba Milda Šádek..
já jen vim, že opasek se svym jménem má ještě Lukáš Svoboda.
..jinak, dřív jsem do něj chtěl taky investovat...ale příjde mi to zbytečný pro moje treninky..jesi chceš lítat po fitku s paskem kde bude tvoje jméno a mít ho od chvíle co vylezeš ze šatny až do konce... (legrace) fakt ho potřebuješ?
Zaslal: po červenec 08, 2013 2:56 pm Předmět: Re: Opasek
Mravenec1 napsal:
Arnoldisnumerouno napsal:
Zdravím, nevíte někdo o nějaké firmě nebo E-shopu.. která by umožňovala na opasek vytisknout třeba vlastní jméno? jako to má třeba Milda Šádek..
já jen vim, že opasek se svym jménem má ještě Lukáš Svoboda.
..jinak, dřív jsem do něj chtěl taky investovat...ale příjde mi to zbytečný pro moje treninky..jesi chceš lítat po fitku s paskem kde bude tvoje jméno a mít ho od chvíle co vylezeš ze šatny až do konce... (legrace) fakt ho potřebuješ?
Možná to je fakt zbytečný.. ale jen mě zajímalo jestli se to dá někde vůbec sehnat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru