|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrik.plsek
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:59 am Předmět: telesny tuk |
|
|
ahoj, chtel bych se zeptat, kde si muzu nechat zmerit svuj telesny tuk...diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petanovic
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:10 am Předmět: Re: telesny tuk |
|
|
| patrik.plsek napsal: | | ahoj, chtel bych se zeptat, kde si muzu nechat zmerit svuj telesny tuk...diky |
Asi taky záleží kolik do toho chceš investovat. Já znám pouze takové ty měřící přístroje ( většinou v lékárnách nebo v hypermarketu už sem to taky viděl ) . Jedná o takovou velkou bednu, do které hodíš, tuším, ale dvacku, do takovýho otvoru dáš ruku a ono ti to zanedlouho vyhodí hodnoty - tlaku, tuku,...když se nebudeš bát, že přijdeš o ruku, tak je to asi nejjednodušší způsob , ale o jeho spolehlivosti nic nevím, jsou asi i jiné způsobu, ale budou taky asi o něco dražší..
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
V každém VITALANDU ti ho změří zdarma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
Ta mašina jak se do ní strká ruka moc spolehlivá neni, zkoušel jsem to na ní dvakrát během dvou dnů a rozdíl byl tušim 7%
Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
Mám na to stejný názor. Snad poznáš, jestli máš na sobě dost, málo nebo hodně tuku ne ?
Jinak zkoušel jsem to na jedné váze ve škole, kde měření tuku je a naměřilo mi to 13%..[/quote][/code] _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | | citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
Mám na to stejný názor. Snad poznáš, jestli máš na sobě dost, málo nebo hodně tuku ne ?
Jinak zkoušel jsem to na jedné váze ve škole, kde měření tuku je a naměřilo mi to 13%.. |
ako ti moze vaha namerat tuk? _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | peacer napsal: | | citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
Jinak zkoušel jsem to na jedné váze ve škole, kde měření tuku je a naměřilo mi to 13%.. |
ako ti moze vaha namerat tuk? |
Digitální váha s tukoměrem, měří procenta tuku v těle, počítá BMI -poměr mezi výškou a hmotností člověka. Po výpočtu BMI si každý může zjistit, jak je na tom se svou hmotností.
http://www.zdravionline.cz/p/Meric-telesneho-tuku-s-vahou-OMRON-BF400
Tudíž výsledku se asi moc věřit nedá. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne ne únor 22, 2009 11:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | peacer napsal: | | citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
ja mam taky vahu co ti meri procentu tuku, svalua kosti, prodavac mi tvrdil, ze to fakt meri tuk uplne presne, no nechtel jsem se s nim hadat :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
kámoš mi tvrdí, že má doma váhu, co to naměří, tak nevím..
ale k tomu, k čemu je to dobré, mě napadá, že třeba když chceš vědět, kolik bys měl shodit tuku při dietě, jako cíl atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | poldi napsal: | | peacer napsal: | | citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
ja mam taky vahu co ti meri procentu tuku, svalua kosti, prodavac mi tvrdil, ze to fakt meri tuk uplne presne, no nechtel jsem se s nim hadat :-) | u normalniho necviciciho jedince to muyes pouzit vaha/vyska a podle toho ti to urci kolik mas tuku , ale asi ne u jedince kterej ma na 170 /100 kg a 4 % podkozniho tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
no tak to uz je presnejsie naozaj to zrkadlo s odhadom ako ta vaha..
a pre ludi co cvicia je BMI blbost.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
Jestli vaha nemeri jen podle nakych vypoctu vek/vaha/vyska se da zjistit ze si na ni stoupnete s cinkama  pokud ukaze 2x stejnou hodnotu telesneho tuku tak bych tomu i veril.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | | V každém VITALANDU ti ho změří zdarma. |
a kolik tam musis utratit? :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
nejde o vahu ale o obsluhu ta ti rekne ze ses bud tlustej a nebo hubenej.. proto je to zdarma.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | poldi napsal: | | peacer napsal: | | citace: | | Když chceš vědět, kolik máš tuku, tak se koukni do zrcadla, že si to změříš na dvě desetinný místa je sice pěkný, ale k ničemu. |
Digitální váha s tukoměrem, měří procenta tuku v těle, počítá BMI -poměr mezi výškou a hmotností člověka. Po výpočtu BMI si každý může zjistit, jak je na tom se svou hmotností.
http://www.zdravionline.cz/p/Meric-telesneho-tuku-s-vahou-OMRON-BF400
Tudíž výsledku se asi moc věřit nedá. |
boze a to je co za blbost??ved je rozdiel ked ma nekdo 100kg a horu svalov alebo ci je to 10kilova hora spekov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|