|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 6:23 pm Předmět: smazaní a přeinstalování software v mobilu |
|
|
Ahojky .
prosím kdo má zkušenost jak totálně smazat všechny data v mobilu.
nainstalovat ( přeinstalovat ) zpět android .
Jedná se mi o to že pán operator bez mého vědomí ( svolení ) mi tam nainstaloval aplikace ktere jsem tam nechtěl ( tím se porád seka a seka atd ) odmítaj to opravit .
Tel čísla mam zalohovane , Jde mi jen oto aby tam uplně vše zmizlo .
dík za pomoc .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Zdar, u me na telefonu to najdu v nastaveni-ochrana osobnich udaju-obnoveni tovarnich dat. Melo by to vymazat vsechna data z telefonu a uvyst ho do "stavu kdy sis ho zakoupil". SD kartu uz pak jen smazes bud manualne nebo v mobilu..
Nejsem si 100% jist ze to vazne smaze vse, ale melo by..
Pokud tam mas jen nejaky aplikacky navic, tak je jednoduse smaz, ne?
Snad jsem aspon trochu pomohl. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Zdar, u me na telefonu to najdu v nastaveni-ochrana osobnich udaju-obnoveni tovarnich dat. Melo by to vymazat vsechna data z telefonu a uvyst ho do "stavu kdy sis ho zakoupil". SD kartu uz pak jen smazes bud manualne nebo v mobilu..
Nejsem si 100% jist ze to vazne smaze vse, ale melo by..
Pokud tam mas jen nejaky aplikacky navic, tak je jednoduse smaz, ne?
Snad jsem aspon trochu pomohl. |
toto sme už prave zkoušeli , pořad to tam je .
vodafon si tam nahral nějake aplikace jak jsem reklamoval kartu i s tel. a nemužu se toho zbavit a dost mně to už ... , přístup jak k ....
Prave musím vše zmazat uplně vše a nainstalovat vše znova přes pc a to pravě ja neumím. a ani nevím jak nato ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 6:57 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
Pravděpodobně ti tam nahrál svůj custom fw kterej je obohacený o aplikace operátora + třeba jeho tapety atd.
Jestli chceš čistý fw tak musíš najít pro svůj telefon na netu. (Třeba na XDA Developers.) a tím fw to přehrát a pak tam nahrát zálohu (kontakty atd).
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Pokud tam mas aplikace od operatora a blbosti navic ktere nechches, tak ti zadny reset do tovarniho nastaveni nepomuze, smaze se ti cache pamet, pripadne nejaky bordel co tam vznikl, ale to je tak vse, aplikace od operatora ti zustanou. Pokud se chches techto programku zbavit muzis udelat root telefonu a nahrat jiny firmware, ktery nebude uz tyto programy obsahovat.
Pokud v tom nejsi nejak zbehly, doporucuju ti zatlacit na prodejce telefonu at to da doporadku.
Pokud tato cesta jiz padla, doporucuju ti se obratit na nekoho kdo tomu rozumi a udelat to u nej. Napis do googlu androidforum a dal postupuj na strankach vyber telefon a studuj... Dopredu rikam ze je to fakt na dlouho (pokud o tom nemas ani paru) nez nastudujes co a jak a neni to zase uplne tak prdel to prefleshnout, ma to i sve uskali a je jich dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
A když se to nepovede, tak máš pěkné těžítko místo telefonu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
pokud jde o android, mrkni na androidforum.cz ted jsem to přehrával přítelkyni kdy tam taky byly nějaké apl. navíc, z těch stránek mi poslali odkaz i s návody přímo na daný telefon a za 5min bylo všechno vyřešeno a úplně v pohodě _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem za pomoc .
Na operátora jsem tlačil .prej mám napsat reklamaci a poslat písemnou formou .
Telefon nemám od operátora .koupil jsem si ho normálně v obchodě .
Jen jsem před dvěma měsíci měnil tarif tak mi dělal něco z kartou a telefonem .
Už jsem tam třikrát byl a řešil to .nic prej neudelaj bez podání reklamace .
A prej si to nechají zaplatit .no vypenil jsem dost jak mi to řekli .
Už se ptám kdo to umí v okolí a udělá mi to za nějakou provizi .
Děkuji za pomoc .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|