Kde jsou mladý pušky?!

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde jsou mladý pušky?!  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Kde jsou mladý pušky?!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gunar

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 3:21 pm    Předmět: Kde jsou mladý pušky?! Odpovědět s citátem

Název topicu je zavádějící tak hned vysvětlím...nedávnou jsem se bavil se známým o bývalých úspěšných závodnících v juniorských kategoriích po kterých se slehla zem. Závodníků, kteří byly úspěšní v juniorech a pokračovali úspěšně dál i v mužích je minimum...Milan Šádek, Slavoj Bednář...a další mě teď nenapadá. (Frantu Hufa nepočítám...ten už vypadá deset let stejně)

Tak otázka zní co se s nimi stalo?

Nedokázali dál držet nasazené tempo. Žijou z rádoby úspěchu zbytek života. Kde jsou lidi jako Tomáš Tokarský (když jsem ho poprvé v roce 2004 viděl tak jsem byl přesvědčený že je to nový Petr Weinlich), Michal Král, Alexander Haluška, Miroslav Důbrava, Michal Strapek, Antonín Kirvej...a tak bych mohl pokračovat hodně dlouho.

Teď si nejsem zcela jistej, ale myslím že i člen fóra Peca (jestli to nejsi ty tak sorry) kdysi závodil, v roce 2004 vyhrál republiku juniorů porazil i Michala Krále....a pak nic....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pripadne zistili,ze potrebuju z niecoho zit dovodov je milion
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale... dělat kulturistiku a pracovat zároveň? Tohle by byla chabá výhovorka.
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zraneni, nebo uz cvici jen tak pro sebe... kdo ma motivaci a chce tak je uspesnym i pri praci
smetak

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapomnel si na Petra Prielozneho.
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna sem potkal v neděli na ulici v brně typka kterej vypadal uplně...no šileně...paradni tvary vysekanej jako prase...obrovsky nohy...prostě stavba jako prase....a že prej dřive zavodil a pak ho nasral svaz a podminky celkově a taky penize a zdraví....

každopadně měl prej pod 90kg což mě naprosto vydděsilo...i to jak vypadal :D proto sem ho oslovil jako jinak bych ciziho neoslovil takhle ale toto byla sila...

snažil sem se ho přemluvit ale nezajimal ho celej svět :) takže asi tak no...ty podminky jsou NAHOVNO v tyhle republice...ne že ne...to ma pravdu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
zrovna sem potkal v neděli na ulici v brně typka kterej vypadal uplně...no šileně...paradni tvary vysekanej jako prase...obrovsky nohy...prostě stavba jako prase....a že prej dřive zavodil a pak ho nasral svaz a podminky celkově a taky penize a zdraví....

každopadně měl prej pod 90kg což mě naprosto vydděsilo...i to jak vypadal :D proto sem ho oslovil jako jinak bych ciziho neoslovil takhle ale toto byla sila...

snažil sem se ho přemluvit ale nezajimal ho celej svět :) takže asi tak no... ty podminky jsou NAHOVNO v tyhle republice ...ne že ne...to ma pravdu...

promiň, ale jsi vedle, jak ta jedle...jaké si myslíš, že jsou podmínky v amatérské kulturistice v Británii nebo v sousedním Německu? Navíc podpora mládeže, jaká roky funguje v ČR, jinde neexistuje, tu nám závidí např. i slováci, kteří tam jinak mají vše na velmi vysoké úrovni, navíc jsme asi jen jedna ze dvou evropských zemí, která vůbec má kategorii mladší dorost a dorost, jinde se začíná od juniorů...

a pokud tím měl dotyčný na mysli monitoring, tak to je mi líto, ale to by vůbec neměl být problém dorostu a juniorů, přznám se, že mě tehdy velmi štvalo to, že se na gymplu chystáš na závody a víš ze soustředění a předešlých závodů, že tam budeš stát s nakropenými kluky v dorostu, to tam prostě nepatří...jenže platí přímá úměra, že čím více kropili, jednou či dvakrát někde zazářili a pak se po nich slehla zem, tím hůře později dopadli, ale naopak máš spoustu případů talentů, kteří se zlepšovali rok po roce, soutěžili léta v kuse, postupně se zlepšovali a soutěží do dnes - Michal Sitter, Radek Lon (g), Petr Března, Boris Orava apod.
Novic

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ale... dělat kulturistiku a pracovat zároveň? Tohle by byla chabá výhovorka.

napíšeš mi prosím, kdo dělá profesionálně kulturistiku a zároveň pracuje v slušný práci (ne trenér, číšník apod.)... Jsou to spíš výjimky... Zároveň bych se chtěl zeptat na Míšu Podneckou, zaslechl jsem, že studuje medicínu, to ji na cvičení asi taky moc času nezbejvá... :-/
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Smile04 napsal:

snažil sem se ho přemluvit ale nezajimal ho celej svět :) takže asi tak no... ty podminky jsou NAHOVNO v tyhle republice ...ne že ne...to ma pravdu...

promiň, ale jsi vedle, jak ta jedle...jaké si myslíš, že jsou podmínky v amatérské kulturistice v Británii nebo v sousedním Německu? Navíc podpora mládeže, jaká roky funguje v ČR, jinde neexistuje, tu nám závidí např. i slováci, kteří tam jinak mají vše na velmi vysoké úrovni, navíc jsme asi jen jedna ze dvou evropských zemí, která vůbec má kategorii mladší dorost a dorost, jinde se začíná od juniorů...

a pokud tím měl dotyčný na mysli monitoring, tak to je mi líto, ale to by vůbec neměl být problém dorostu a juniorů, přznám se, že mě tehdy velmi štvalo to, že se na gymplu chystáš na závody a víš ze soustředění a předešlých závodů, že tam budeš stát s nakropenými kluky v dorostu, to tam prostě nepatří...jenže platí přímá úměra, že čím více kropili, jednou či dvakrát někde zazářili a pak se po nich slehla zem, tím hůře později dopadli, ale naopak máš spoustu případů talentů, kteří se zlepšovali rok po roce, soutěžili léta v kuse, postupně se zlepšovali a soutěží do dnes - Michal Sitter, Radek Lon (g), Petr Března, Boris Orava apod.

Já si myslím že těma podmínkama nemyslel podmínky v kulturistice..
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:

Zároveň bych se chtěl zeptat na Míšu Podneckou, zaslechl jsem, že studuje medicínu, to ji na cvičení asi taky moc času nezbejvá... :-/

Odpověděl sis sám
Peca

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyce me, tak za tim stoji hodne faktoru,ma jedina priprava byla docela narocna,dva tydny po sobe jsem shazoval 8 kilo za 5 dni bez diuretik, coz bylo docela dost brutal a nedokazal jsem dva tri tydny nic jinyho nez jen lezet a dobelhat se do fitka a nevim jestli bych do toho sel znova,vekem doslo prehodnoceni priorit,taky to ze vazne nejsem exhibicionista- me opravdu nebylo prijemne stat v plavkach na podiu .. po ruzne zdrav. problemy jako zanety slach,anginy ktere me trapily od detstvi a cviceni to jenom zhorsovalo az po naprosto neobjektivni hodnoceni (vysledky hufa atd) a dnesni vnimani kulturistiky,kdekdo si nechava o.ukavat prdel za par euro,blbecky jako ted ti trapaci co se nataceli v mekaci.Je toho hodne,uz nejsem ten mladej bezmezne kulturisty obdivujici kluk proste :D Ale jedno vylezeni za par let "mozna" nevylucuju :D
jari

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca: Dáme pak někdy Masters, až se třeba rozhoupu
Peca

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak nejak jsem to myslel
Spazik

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina asi dostane rozum a zjistí, že soutěžní kulturistika je hodně peněz, dřiny a rizik pro nic.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Peca: Dáme pak někdy Masters, až se třeba rozhoupu

Taky bych to tak nějak viděl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde jsou mladý pušky?! Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: