Objem protein vs. gainer

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem protein vs. gainer  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objem protein vs. gainer
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikevery

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 11:56 am    Předmět: Objem protein vs. gainer Odpovědět s citátem

Chci se zeptat, je lepší v objemu používat spíše protein a jít s váhou nahoru pomalejš, ale kvalitně a následně v dietě tedy nemít takovou práci se shazováním
nebo naopak, mít gainer a snažit se na sebe naflákat všeho co nejvíc a pak o to prodloužit dietu... z čeho jsou podle Vás lepší výsledky?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 12:03 pm    Předmět: Re: Objem protein vs. gainer Odpovědět s citátem

Nikevery napsal:
Chci se zeptat, je lepší v objemu používat spíše protein a jít s váhou nahoru pomalejš, ale kvalitně a následně v dietě tedy nemít takovou práci se shazováním
nebo naopak, mít gainer a snažit se na sebe naflákat všeho co nejvíc a pak o to prodloužit dietu... z čeho jsou podle Vás lepší výsledky?

podle me A
ale neni to jenom o tom, jestli protejn nebo gajner
oboji jsou jenom doplnky
jde o celkovy energeticky prijem tzn. jidelnicek za cely den
Nikevery

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je jasný :)
myslel jsem to tak, jestli držet sacharidy na vyšší úrovni díky gaineru (třeba i 6-8g/kg) a bílkoviny na takovým tom normálu (2g/kg)
a nebo sacharidy na normálu (třeba 5g) a bílkoviny pomoci proteinu hnát třeba na (2,5-3g/kg)

ty gramy na kilogram hmotnosti jsem ted střílel od boku jak jsem letmo vzpomínal co jsem se kdy kde dočetl, neber to přesně :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle stejne nemuzes brat dogmaticky kazdy je jiny a ja budu treba nabirat ciste 1kg/mesic pri 8g sacharidu, protze beham atd.
a ty treba 2kila mene kvalitne pri 6g sacharidu
musis zkusit a uvidis
sam si musis rict, jestli chces byt metrakova hrouda (i kdyz tucna) a nebo 80kg strizlik, ale se sixpackem

Rychle na stránku:

Přejdi na: