|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 4:32 pm Předmět: Alternativy gaineru? |
|
|
Čau lidi, nechci zbytečně utrácet za gainer, tak se chci zeptat, co se dá použít místo toho? Doteď jsem žral ovoce, nebo džus + 15g protein (po tréninku stačí míň) vždycky to bylo kolem 50g sacharidů + ten protein...Ale poslední dobou se setkávám s názorem, že ovoce je špatné...tak co teda? Dají se použít piškoty, či cereálie (třeba čokoládové kuličky...)?
Také by mě zajímalo jakými potravinami nahrazujete gainer vy. Cílem topicu je diskuze mezi ne-gainerovými jedinci.
Naposledy upravil MaRweN dne po červenec 29, 2013 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 4:43 pm Předmět: Re: Alternativy gaineru? |
|
|
| MaRweN napsal: | | Čau lidi, nechci zbytečně utrácet za gainer, tak se chci zeptat, co se dá použít ísto toho? Doteď jsem žral ovoce, nebo džus + 15g protein (po tréninku stačí míň) vždycky to bylo kolem 50g sacharidů + ten protein...Ale poslední dobou se setkávám s názorem, že ovoce je špatné...tak co teda? Dají se použít piškoty, či cereálie (třeba čokoládové kuličky...)? |
Rozmixované vločky s proteinem _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Ovesné vločky jsou komplexní sacharid, já hned po tréninku chci dávat rychlé cukry, anebo kombinaci rychlých s komplexními, takže ty piškoty a cereálie by nemusely být špatná volba, ne? Hodinu až hodinu a půl poté mám klasické jídlo s komplexními sacharidy a dostatkem bílkovin, třeba ovesnou kaši vařenou s proteinovým práškem, steak s rýží, anebo třeba těstoviny obalené ve vajíčku
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
nebo protein + malta, pokud pouzijes slusny protein tak v drtive vetsine to bude kvalitnejsi nez uz hotovy gainer _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
Na kolik vyjde ta malta? Jestli piškoty třeba nejsou levnější, protože chutnější určitě jsou
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Na kolik vyjde ta malta? Jestli piškoty třeba nejsou levnější, protože chutnější určitě jsou |
Tvůj trénink je tolik intenzivní a náročný ,že nutně potřebuješ rychlé cukry ?? _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
Tak to už raději ty vločky než maltu...vločky kupuju 500g za 15kč...a trénink mám 90-120 minut a nadřu se při něm dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | MaRweN napsal: | | Na kolik vyjde ta malta? Jestli piškoty třeba nejsou levnější, protože chutnější určitě jsou |
Tvůj trénink je tolik intenzivní a náročný ,že nutně potřebuješ rychlé cukry ?? |
Asi tak... vytrvalostní sportovec nejsi a za tu hoďku v posilce rozhodně nepotřebuješ hned doplňovat glykogen.
Nedávej nic, max protein a za hoďku si dej kvalitní jídlo. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tak teda zůstanu u toho ovoce  Jim ho hlavně proto, abych dal tělu aj vitammíny a všude píšu, jak jsou po nějaké sportovní aktivitě velmi vhodné...každý nutriční poradce ti to řekne, třeba i po půl hodině rekreačního basketu...Banán, či jablko...obojí mi chutná, doplním vitamíny a rozhodně tím nic nezkazím...určitě lepší po tréninku než před tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Pitkin: Můj cíl je vyrýsovanost při 183cm a 85kg...víc asi nechci, nechci být hora svalů, která se nevejde do dveří, teda alespoň prozatím v tom mou budoucnost nevidím ..  A myslím si, že začínat s jednoručkama není nic špatného.
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|