Všechny zdravím!
Mé jméno je Michal Navrátil, je mi 15let a rád bych se připravil na kondiční soutěže a to konkrétně na Smartlabs cup v Brně, který se koná 30.11.
Jak už někteří ví, připravoval jsem se už několikrát (Čechy 2012 a pak kondiční soutěže)...V přípravě na Čechy jsem si odrovnal záda a na kondičky to moje vůle nevydržela a já přípravu nedotáhl.. Tím jsem zklamal několik lidí kolem sebe a především mě to mrzí.
Aktuálně mám: 171cm, 92kg a snažím se zkvalitňovat asi už 2 měsíce (původní sprasená váha byla 105kg). Byl bych rád kdybych měl startovní váhu kolem 68-73kg, což si myslím, že bude reálné (snad).
Aktuální jídelníček:
Snídaně: 1,5 odměrky
proteinu, 60-80g ovesných vloček
Svačina I.: 150g kuřecích prsou, půl sáčku rýže, zelenina
Oběd: 150g kuřecích prsou, sáček rýže, zelenina
Svačina: 150g kuřecích prsou, pů sáčku rýže, zelenina
- trénink, během tréninku 10-15g instantních
BCAA + kardio 45min
- po tréninku: 1,5 odměrky
proteinu
Večeře I.: 150g kuřecích prsou, půl sáčku rýže, zelenina
Večeře II. 250g nízk. tvarohu + 0,5 odměrky kaseinu
Za den vypiji cca 6l vody
Kardio jsem začal dělat po tréninku, protože ráno vstávám brzo na brigádu a jak začne škola, tak to na intru bojhužel ráno nepůjde ale samozřejmě zařadím poctivý trénink břicha ráno - dělám to podle Lukáše Roubíka (Freimena)
Trénink mám 5× týdně z toho jednou týdně cvičím nohy a vrchní část těla cvičím 2×, protože oproti spodku strašně zaostává, ale snad už je to lepší se mě zdá, tak uvidíme. :)
Do soutěží zbývá cca 14 týdnů a dávám do toh obez výmluv uplně všechno, tak se to snad ukáže v dobrém všechno! :)[/quote]