|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 9:08 am Předmět: Boty na Crossfit |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
Tie botky, co si postol mi pri pohlade na podrazku nepridu velmi outdoorove.
Aj ja som, rovnako ako Moocha, siel do Inov-8, pretoze rad cvicim v prirode, chodim behat do lesa. Chcel som co najuniverzalnejsiu podrazku a kupil som tieto: http://www.trailpoint.cz/inov-8-terrafly-303/
Lepsie botky som v zivote nemal _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
Já většinou venku do těch WODů taky zařazuju běh, ale u běžeckých bot mám strach o špičku kvůli cvikům jako burpees, bear crawl apod. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Já většinou venku do těch WODů taky zařazuju běh, ale u běžeckých bot mám strach o špičku kvůli cvikům jako burpees, bear crawl apod. |
Jestli s tím nechceš chodit po horách, tak doporučuju ty co jsem posílal. Je to svoboda pro nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Marky V. napsal: | | Já většinou venku do těch WODů taky zařazuju běh, ale u běžeckých bot mám strach o špičku kvůli cvikům jako burpees, bear crawl apod. |
Jestli s tím nechceš chodit po horách, tak doporučuju ty co jsem posílal. Je to svoboda pro nohy |
Zaujaly mě, ale jak jsem psal, mám strach o kolena. A další věc: většinou běhám sprinty po starý asfaltový cestě, která je už zavátá a zarostlá, ale je na ní dost ostrých kamínků, tak nevím, co by ty kamínky s touhle botou udělaly. A asi by to bolelo do chodidla. Do teď používám běžecký Mizuna, se kterýma jsem spokojenej, ale už se mi rozpadaj a pořád lepím špičky kvůli burpees. Taky dostanou zabrat kvůli skokům na zídku, mrtvolám s 90 kg obrubníkem, všemožným výpadům apod. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Strach o kolena chápu. Ovšem to se štěrkem a ostrými kamínky je zbytečná obava. Ta podrážka je až překvapivě tlumivá, co se tohoto týče. Normálně v tom běhám po všech terénech, dokonce i v lese a nic necítím. Mám je už rok a pořád vypadají jako nové, takže jsou opravdu velmi bytelné. Ač se to asi podle obrázku nezdá.. Ale nárazy to asi tlumit příliš nebude a tak bych nedoporučoval žádnou minimalistickou obuv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|