Mass gain 14 - davkovani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mass gain 14 - davkovani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Mass gain 14 - davkovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
finx

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 6:35 pm    Předmět: Mass gain 14 - davkovani Odpovědět s citátem

Zdravim, koupil jsem si tento gainer (cokolada) a zajima me davkovani. Na obalu je napsano 1-2 davky denne po 40g (ne sacharidu ale cele smesi). Ale ja nekde cetl, ze by se mel gainer davkovat cca 1g sacharidu na 1kg me vahy. Vazim 90kg, merim 180 cm. Cvicim dva mesice. Chci se zbavit tuku a nabrat svalovinu. Snazim se ted jist jen tmave pecivo, syry, gerve, kur. nebo hov. maso, ryzi, testoviny, tvarohy apod. Piju jen vodu nebo mleko.

Takze kolik by jsem si mel davkovat po treninku? A pit vickrat denne nebo jen jednou po treniku? Dnes jsem si dal k veceru prvni davku po treninku (bylo mi doporuceno prodejcem cca 80g smesi po cviceni) a po pul hodce zacal mit hlad. Co potom muzu jist? Predem moc diky za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:10 pm    Předmět: Re: Mass gain 14 - davkovani Odpovědět s citátem

finx napsal:
Zdravim, koupil jsem si tento gainer (cokolada) a zajima me davkovani. Na obalu je napsano 1-2 davky denne po 40g (ne sacharidu ale cele smesi). Ale ja nekde cetl, ze by se mel gainer davkovat cca 1g sacharidu na 1kg me vahy. Vazim 90kg, merim 180 cm. Cvicim dva mesice. Chci se zbavit tuku a nabrat svalovinu. Snazim se ted jist jen tmave pecivo, syry, gerve, kur. nebo hov. maso, ryzi, testoviny, tvarohy apod. Piju jen vodu nebo mleko.

Takze kolik by jsem si mel davkovat po treninku? A pit vickrat denne nebo jen jednou po treniku? Dnes jsem si dal k veceru prvni davku po treninku (bylo mi doporuceno prodejcem cca 80g smesi po cviceni) a po pul hodce zacal mit hlad. Co potom muzu jist? Predem moc diky za rady.

velmi ve zkratce: http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
a pak maso a ryzi (napriklad)
ale vic v sekci:http://kulturistika.ronnie.cz/vyziva

Rychle na stránku:

Přejdi na: