Reality
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 4:25 pm Předmět: WTF is The Kings of the aesthetics? |
|
|
Když jsem četl poslední sodu na mainwebu nechápal jsem pointu a až teď jsem ji našel. Ujistěte mě, je tohle jen povedená a propracovaná ironie a vtip, je to tak, že jo?
| citace: | Na základě mého minulého článku bych Vám rád představil náš klub The King´s of the aesthetics, který sdružuje muže, kteří se zabývají bodyfitness a fitness modelingem.
Tento klub jsme se rozhodli založit na počest zesnulého Zyzze, který podobný spolek spoluzakládal v Austrálii. Klub začal fungovat pod mým vedením (Rostislav Vitásek), počet členů je omezen. Naše aktivity rostou spolu s našimi členy.
Členové našeho klubu vyznávají tři základní hodnoty, kterými prezentují svou osobnost:
I. Fitness vyrýsované tělo
Nejdůležitější je pro nás vypadat dobře po celý rok (žádné období střídání objemu a rýsování ). Pěstujeme funkční, esteticky dokonale vyladěné tělo, které je slučitelné s běžným životem.
Podmínky pro přijetí do klubu jsou:
- váha minimálně 80 kg (myslíme si, že postava muže s vysekaným břichem a váhou 65 kg nemá ty správné parametry)
- výška minimálně 175 cm
- a nejdůležitější podmínka je držet svalnatou vyřezanou postavu celý rok (12 měsíců v roce)
- o přijetí nových členů rozhoduje předseda klubu
II. Anti aging
Vstup do klubu není omezen věkem. Členové se aktivně zajímají o novinky v estetické chirurgii, o inovace v kosmetice pro muže, o séra proti vráskám a další novinky v boji proti stárnutí. Nastudované informace si navzájem členové sdělují a radí se o vhodných postupech. Další oblastí v tomto bodu jsou možnosti hormonů v boji proti stárnutí: např. vliv DHEA, růstového hormonu (v tom vidíme do budoucna velká přínos) – Dle našeho mínění jsou jeho vedlejší účinky zveličovány, i když připouštíme, že neodborné zacházení vede k hazardu se zdravím. Součástí tohoto bodu je i péče o obličej, neboť i ten musí být v souladu s tělem a musí mu být poskytnuta náležitá péče.
III. Péče o zevnějšek
Zastáváme starý názor, který podle nás stále platí „Šaty dělají člověka“. Snažíme se vždy vypadat dobře! Dnešní trend mužů, kteří se oblečou snad do všeho, co jde je zcela pro nás neakceptovatelný. Esteticka zevnějšku je podstatným rysem péče o sebe a svoji sebeprezentaci. Lze říci, že metrosexualita je jedním z našich rysů. Někteří členové jsou více vyhranění, jiní o něco méně. Podstatné však je, že nikomu z nás není lhostejné jak jsme oblečení nejen ve společnosti a v práci, ale také v klubu, ve fitness na pláži, prostě všude.
Závěrem bych chtěl sdělit, že toto je pouze naše filosofie, naše zábava, nikoliv smysl života.
Klub sdružuje lidi společných zájmů, aktivit a společného pohledu na estetiku a krásu těla.
Body-Estetice zdar!
|
|
|