posilování s REVMATICKOU ARTRITIDOU

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - posilování s REVMATICKOU ARTRITIDOU  Úvodní stránka -> Ostatní -> posilování s REVMATICKOU ARTRITIDOU
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 6:19 pm    Předmět: posilování s REVMATICKOU ARTRITIDOU Odpovědět s citátem

Ahoj. Dnes jsem byl u doktora, jelikož u mě přetrvávaly kloubní potíže (řešil sem to již dříve) a verdikt je Revmatická artritida...v 18ti letech ...máte někdo zkušenosti s posilováním s touto nemocí?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tsunami

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 6:26 pm    Předmět: Re: posilování s REVMATICKOU ARTRITIDOU Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Ahoj. Dnes jsem byl u doktora, jelikož u mě přetrvávaly kloubní potíže (řešil sem to již dříve) a verdikt je Revmatická artritida...v 18ti letech ...máte někdo zkušenosti s posilováním s touto nemocí?

Myslím, že jsme se ve škole učili, že nejhorší pro RA je křeslo a nečinnost :) . V ranném stádiu bys určitě měl být poučen o preventivním cvičením odesláním svým lékařem k odborníkovi a s ním také můžeš probrat ostatní cvičení. :)
Miska.9

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:54 pm    Předmět: Artritída Odpovědět s citátem

Já mám ségru s tímto problémem, již od 15 let se s tím potýká. Doktoři jí nedoporučili nějaké namáhavé cvičení, ale zase naopak nedoporučijí necvičit vůbec. Chce to prý správnou stravu na klouby a občas si zacvičit, hlavně to hodně nepřehánět.

Rychle na stránku:

Přejdi na: