Ahoj. Dnes jsem byl u doktora, jelikož u mě přetrvávaly kloubní potíže (řešil sem to již dříve) a verdikt je Revmatická artritida...v 18ti letech ...máte někdo zkušenosti s posilováním s touto nemocí?
Ahoj. Dnes jsem byl u doktora, jelikož u mě přetrvávaly kloubní potíže (řešil sem to již dříve) a verdikt je Revmatická artritida...v 18ti letech ...máte někdo zkušenosti s posilováním s touto nemocí?
Myslím, že jsme se ve škole učili, že nejhorší pro RA je křeslo a nečinnost :) . V ranném stádiu bys určitě měl být poučen o preventivním cvičením odesláním svým lékařem k odborníkovi a s ním také můžeš probrat ostatní cvičení. :)
Zaslal: út srpen 13, 2013 1:54 pm Předmět: Artritída
Já mám ségru s tímto problémem, již od 15 let se s tím potýká. Doktoři jí nedoporučili nějaké namáhavé cvičení, ale zase naopak nedoporučijí necvičit vůbec. Chce to prý správnou stravu na klouby a občas si zacvičit, hlavně to hodně nepřehánět.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru