Dobrý den chci se zeptat když mám denní dávku tuků třeba s mléka, vajíček, masa, rýže atd. A splnim tim denní přijem nějakejch 60g tak pak když jsi ještě dám třeba zdravý tuky např ryba, omega, burákové máslo, oříšky atd jestli mi to nějak může uškodit a bude se to ukládat do tuku?? Nebo jestli se tuky z vajíček masa rýže atd nepočítaj do denní dávky?
Mám 90 kg a 1,90. Tak mám 61g tuku bez ryby a burákového másla když burákové máslo zařadim ještě třeba ke snídani. A rybu třeba k večeři nebo kousek ke svačině tak by to neměl být problém? Někde jsem četl že ty dobré tuky nahradí ty špatné a že třeba jednou tejdně neni vůbec špatné sníst celej pytlík ořechů a to má nějakejch nějakcjch 250g tuků
Já mám 74kg a denně do sebe nacpu přes 200g tuků. Neradím ti, abys to dělal také, jenom se snažím naznačit, že to jde i jinak a že se tuků bát nemusíš, protože tlustý určitě nejsem.
Snaž se do sebe alespoň těch 90g tuku denně dostat, 2-3x týdně baštit rybu a pokud možno denně jíst omega-3 (případně nějaké alternativy - rybí olej, lněný olej).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru