Zaslal: po srpen 19, 2013 8:25 am Předmět: Stevie v diete
Ahoj mam malej dotaz. Jak to vidite se pouzivanim stevie jako sladidla behem diety. Obcas bych si rad prilepsil treba tvaroh.
Umela sladidla jsou humus, a o stevii se v posledni dobe vsude vsichni zminuji jako o zazracnem sladidle. Jsem docela skeptickej,takze kdyz uz jsem se rozhodl pro dietu tak to nechci moc nabouravat. Ale taky bych byl rad aby mi nektere chody chutnaly trochu vice nez ted.
Diky moc vyzkousim oboji :), a jeste jak to je s narusovanim prubehu sacharidovych vln?? Je nejak zasadni?
Pokud tam neházíš ve vlnách mega dávky umělých sladidel tak bych je neřešil. Já třeba piju dost Colu light (když mám slabší den tak i 3 litry ) a žvejkám a je to v pohodě
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
Diky moc vyzkousim oboji :), a jeste jak to je s narusovanim prubehu sacharidovych vln?? Je nejak zasadni?
Pokud tam neházíš ve vlnách mega dávky umělých sladidel tak bych je neřešil. Já třeba piju dost Colu light (když mám slabší den tak i 3 litry ) a žvejkám a je to v pohodě
No jsem uchyl jen na prilohy (nicime nedat si aspon bramborym k masu) ale jinak nic nedosladuju jen spis chci abych nemusel do nekonecna jist jen tvaroh bez chute. Ovoce pridavam jen ve dny s nejvice sacharidy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru