Stevie v diete

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stevie v diete  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stevie v diete
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 8:25 am    Předmět: Stevie v diete Odpovědět s citátem

Ahoj mam malej dotaz. Jak to vidite se pouzivanim stevie jako sladidla behem diety. Obcas bych si rad prilepsil treba tvaroh.

Umela sladidla jsou humus, a o stevii se v posledni dobe vsude vsichni zminuji jako o zazracnem sladidle. Jsem docela skeptickej,takze kdyz uz jsem se rozhodl pro dietu tak to nechci moc nabouravat. Ale taky bych byl rad aby mi nektere chody chutnaly trochu vice nez ted.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus xylitol, nebo palmový/kokosový cukr
jachym

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stevie je 100% přírodní produkt, ale chuťové zkus spíš sukralozu, ta je lepší
Izman

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc vyzkousim oboji :), a jeste jak to je s narusovanim prubehu sacharidovych vln?? Je nejak zasadni?
Pitkin

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Diky moc vyzkousim oboji :), a jeste jak to je s narusovanim prubehu sacharidovych vln?? Je nejak zasadni?

Pokud tam neházíš ve vlnách mega dávky umělých sladidel tak bych je neřešil. Já třeba piju dost Colu light (když mám slabší den tak i 3 litry ) a žvejkám a je to v pohodě

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Izman

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Izman napsal:

Pokud tam neházíš ve vlnách mega dávky umělých sladidel tak bych je neřešil. Já třeba piju dost Colu light (když mám slabší den tak i 3 litry ) a žvejkám a je to v pohodě

No jsem uchyl jen na prilohy (nicime nedat si aspon bramborym k masu) ale jinak nic nedosladuju jen spis chci abych nemusel do nekonecna jist jen tvaroh bez chute. Ovoce pridavam jen ve dny s nejvice sacharidy
Luster

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
palmový/kokosový cukr

dneska mi prisel, alel mam s nim trochu problem.. nejradsi bych ho vsechen sezral

Rychle na stránku:

Přejdi na: