Redukce tuku na břiše

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Redukce tuku na břiše  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Redukce tuku na břiše
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gabro

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 8:15 pm    Předmět: Redukce tuku na břiše Odpovědět s citátem

Nevím jestli se otázka hodí sem nebo spíše do tréningu, ale potřebovala bych radu... Je mi skoro 17 let měřím 170 cm a vážím 53.5 kg. Před půl rokem jsem byla dá se říct skoro anorektička (vážila jsem asi 45 kg, samá kost a kůže), tak jsem se začala cpát a přibrala jsem. no a vyskytl se mi tu takový problém že většina z přibrané váhy se mi uložila jako tuk na břiše. Takže bych potřebovala poradit, co bych měla jíst a jak bych měla cvičit, abych redukovala tuk na břiše a zároveň nabrala svaly (možná i trochu vyrýsovala břicho ). Jinak pondělí+středa mám trénink kick-boxu. Také nechci být nějak extrémně svalnatá (abych vypadala taky trochu jako holka ).
Jěště před tím něž jsem byla tak vychrtlá jsem totiž měřila cca 160 cm a vážila 68 a doktorka řekla, že bych měla trochu začít něco dělat...a já to s tím trochu děláním přepískla
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tohle je dosti probíraný problém hlavně u mužů, kde se genetika stará o pivní pupky .
Tohle by chtěl každý, přibrat svaly, ubrat tuky , a ještě k tomu lokálně. Tohle je dle někoho reálné, podle někoho zase ne.
Normálně tělo většinou dovolí jen nabírat nebo pálit. Ale pokud by si člověk vymakal jídlo, zprávný tréning a regenreaci, snad by to šlo také. Radši normálně cvič, normálně jez, a zapomeň na nějaké lokální spalování tuků, tak tělo nepracuje, ono se to popálí po čase stejnoměrně všude.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jez zdravě, vyváženě a sportuj..... ten kick-box je fajn. Myslím, že vše je, jak má být.
tezzy196

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 9:44 pm    Předmět: Re: Redukce tuku na břiše Odpovědět s citátem

Gabro napsal:
... Také nechci být nějak extrémně svalnatá (abych vypadala taky trochu jako holka ).

Tohle mě vždycky dostane
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

--
edit, viz pravidla fóra

Rychle na stránku:

Přejdi na: