Vždy jsem o ní slýchával, ale nějak moc sem to nebral vážně. Ale jak jsem si tak z nudy projížděl internet a různé články, tak jsem se tak pročetl k tomu, že to zase tak špatné být nemusí.
Tak zběžně jsem si ty principy, pyramidy a věci okolo pročítal, a nějak jsem zkusil pokusil podle toho postavit nějaký ten stravovací základ, tak bych se chtěl zeptat jestli nato jdu dobře, abych se hned ze začátku vyvaroval nějakým zbytečným chybám.
Jen info aktuální: Výška 194, Váha 88.5, cíl je spíše udržovat si formu.
1. 250-350g Kuřecí/Krutí prsa, Brokoli nebo listový špenát,mrkev atd ..., 50-100g mandlí nebo jedno Avocado.
2. 2-3 celá vejce, 2-3 bílky, 80-100g ovesných vloček.
3. 200-350g Kuřecí/Krutí prsa, Brokoli nebo listový špenát,mrkev atd ...
4. Podobné 3. jen s přidáním Mandlí ( zase takových 50 - 100g mandlí nebo Avocada)
-Pořadí se mění na základě toho jestli jdu cvičit hned ráno jak vstanu, nebo až odpoledne.
-- Dále bych zařazoval
Proteinové doplňky po treningu, společně s ovocem.
---Ještě by mě zajímalo jestli nejsou Bio produkty, jako například Jogurty zakázané, normálně jsem četl že by měly, ale měla by být prý vyjímka u mléčných výrobku pokud jsou BIO kvality, tak jen co je natom pravdy.
---- Případně bych maso ještě střídal s rybím masem, ale tam záleží na ceně masa.
Děkuji za názory.