Hubnutí - jídelníček prosím o rady !

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí - jídelníček prosím o rady !  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnutí - jídelníček prosím o rady !
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubassszx

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:04 am    Předmět: Hubnutí - jídelníček prosím o rady ! Odpovědět s citátem

Ahoj,

chtěl bych se poradit s někým kdo tomu rozumí. Letos 14.2. jsem začal s dietou, protože se moje váha zastavila na 105,5kg a řekl jsem si dost. Začal jsem doma 3x týdně cvičit dle stránek cvicení-doam.cz a začal jíst pravidelně 5x denně tak nějak si plánovat jídelníček a počítat si jídlo. Do toho mám 2x týdně trénink ve florbale + občas si jdu tak 1x týdně zaběhat. Dříve jsem se florbalu věnoval na vysoké úrovní a moje váha byla cca 78kg a k této váze bych se rád vrátil a pak začal posilovat na objem. Bohužel teď to nejde skoro vůbec dolů a kdyžtak velice pomalu.

Aktuálně:
Věk: 28
Váha: 90kg
Výška: 178cm

Jídleníček tak nějak jedu tohle:

Snídaně:
cca 80g ovesné vločky, polotučné mléko, odměrka proteina WPC

Svačina:
kousek ovoce nebo bílý jogurt 150g nebo šunka cca 100g, celozrné pečivo

Oběd:
Kuřecí/hovězí/tuňák/losos cca 150-200g, příloha buď kuskus, rýže, bramobory, nebo zelenina, přílohy cca 100g zelenina více

Svačina:
cottage balení, zelenina, tunák v plechu buď přírodní nebo s olivovým olejem - je to různé

Večeře:
Když někam jdu tak hovězí steak cca 200g + zelené fazolky, zelenina bez sacharidů
pokud doma tak zelenina a na noc tvaroh nebo protein. Případně fazole z plechovky heinz

Piju pouze čistou vodu cca 4-5l klidně i více mám vodu hrozně rád :) Sem tam si něco cca 7-10 dní dám něco neidetního, aby mě přešli chutě.

Může se mi na to prosím někdo podívat a poradit nebo doporučit co upravit, aby ta váha šla dolů rychleji. Respektive na váhu kašlu jde mi o tuk a cm .... váha je až druhořadá záležitost.

Díky moc za rady

Naposledy upravil kubassszx dne čt září 05, 2013 11:25 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hansen

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Výsledek náhodou super, za 7 měsíců 15 kilo dole není nic malého, sice ani zázrak, ale zázraky se nedějí na počkání, kor když se někdo jako já vyžírá x let a pak to chce shodit za pár měsíců.

Osobně bych zkusil přidat silový tréning a maličko sacharidů, třeba po tréningu.
Spam

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidů tam je strašně málo a ještě k tomu na 90kg. Zatím ti to asi jde hubnout (pochopitelně) když si takhle utnul příjem ale časem, možná už teď se to zastaví a nemáš už ani kde ubírat sachry.
Takže bych navýšil sachry, jedl kvalitní potraviny, cvičil - ale CVIČIL! Ne nějaký šmrdlání doma a k tomu si běhej, hraj florbal.
Hlavně nespěchej. Ty kila si taky nenabral během chvíle.
kubassszx

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono to není stálé, někdy si dávám rýží nebo brambory i odpoledne i večer. Občas si dávám kuskus s tuňákem, těstoviny. Snažím se jíst pestře a dobře.
Průměrně myslím, že mi to vychází tak 150-200g sacharidů denně a to není na dietu málo ne ?

Ale +/- nějaký koncept je ok ne ? Cvičení já vím, ale snažím se i doma docela makat mám nějaké náčiní, ale samo posilka to není. Chci začít chodit, ale je to pro mě časově hodně náročné, ale vím, že mi nic jiného nezbyde.

Rychle na stránku:

Přejdi na: