Ahoj,
chtěl bych se poradit s někým kdo tomu rozumí. Letos 14.2. jsem začal s dietou, protože se moje váha zastavila na 105,5kg a řekl jsem si dost. Začal jsem doma 3x týdně cvičit dle stránek cvicení-doam.cz a začal jíst pravidelně 5x denně tak nějak si plánovat jídelníček a počítat si jídlo. Do toho mám 2x týdně trénink ve florbale + občas si jdu tak 1x týdně zaběhat. Dříve jsem se florbalu věnoval na vysoké úrovní a moje váha byla cca 78kg a k této váze bych se rád vrátil a pak začal posilovat na objem. Bohužel teď to nejde skoro vůbec dolů a kdyžtak velice pomalu.
Aktuálně:
Věk: 28
Váha: 90kg
Výška: 178cm
Jídleníček tak nějak jedu tohle:
Snídaně:
cca 80g ovesné vločky, polotučné mléko, odměrka
proteina WPC
Svačina:
kousek ovoce nebo bílý jogurt 150g nebo šunka cca 100g, celozrné pečivo
Oběd:
Kuřecí/hovězí/tuňák/losos cca 150-200g, příloha buď kuskus, rýže, bramobory, nebo zelenina, přílohy cca 100g zelenina více
Svačina:
cottage balení, zelenina, tunák v plechu buď přírodní nebo s olivovým olejem - je to různé
Večeře:
Když někam jdu tak hovězí steak cca 200g + zelené fazolky, zelenina bez sacharidů
pokud doma tak zelenina a na noc tvaroh nebo
protein. Případně fazole z plechovky heinz
Piju pouze čistou vodu cca 4-5l klidně i více mám vodu hrozně rád :) Sem tam si něco cca 7-10 dní dám něco neidetního, aby mě přešli chutě.
Může se mi na to prosím někdo podívat a poradit nebo doporučit co upravit, aby ta váha šla dolů rychleji. Respektive na váhu kašlu jde mi o tuk a cm .... váha je až druhořadá záležitost.
Díky moc za rady