Je potřeba protein, kreatin a bcaa ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je potřeba protein, kreatin a bcaa ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je potřeba protein, kreatin a bcaa ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunnit

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 9:36 pm    Předmět: Je potřeba protein, kreatin a bcaa ? Odpovědět s citátem

Ahoj Všem,
cvičím zhruba půl roku a snažím se chodit 3-4 týdně, a už jsem najel i na nějaký jídelníček tak se chci zeptat jaký byste mi doporučili protein, kreatin a bcaa a když popřípadě brát atd ?
Měřím 184 cm, 86 kgm 20 let.
Zde je můj jídelníček:

snídaně: 8:30 ovesná kaše, jogurt
svačina: 10:00 ovoce, jogurt,
oběd: 12:30 maso + rýže, brambory, těstoviny
svačina: 15:00 stejná jako první buď to ovoce, jogurt nebo rýžové chlebíky
18:00 trénink
večeře: 20:00 maso ( menší porce než na oběd ), celozrnné pečivo, zelenina
2. večeře - je potřeba ? 22:00 tvaroh, vejce, celozrnné pečivo

Díky za každou radu. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor je vyprdnout se na tyhle přípravky a kupovat raději kvalitnější jídlo (losos, hovězí...). Sám jsem to taky používal, ale jenom když jsem neměl možnost se najíst v práci.
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maximalne bych si koupil kvalitni protein, pozdeji kreatin, ale na ten mas celkem jeste cas. BCCA na co v tvem pripade? Ne nic.
Lunnit

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 12:27 pm    Předmět: a co gainer Odpovědět s citátem

a co gainer, byl by potřeba, popřípadě jakej by si doporučil protein s gainerem a kdy užívat ? Díky
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 12:32 pm    Předmět: Re: a co gainer Odpovědět s citátem

Gainer nepotřebuješ.

Když už trváš na proteinu, vem cokoliv od značek jako je Smartlabs, Extrifit, MusclePharm, Cellucor, FA, Optimum. Jestli to nechceš brát po tréninku, ale kdykoliv během dne, podívej se po nějakém vícesložkovém.
Lunnit

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 3:22 pm    Předmět: jaky gainer Odpovědět s citátem

proč gainer nepotřebuji ?

A jaký by si mi ty konkrétně doporučil protein ? díky
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 3:37 pm    Předmět: Re: jaky gainer Odpovědět s citátem

1) si začátečník, porosteš jako z vody, v začátcích jsou ty výsledky většinou rychleji vidět
2) v jídelníčku jsou pořád mezery, které se dají nějak vylepšit
3) nezmiňuješ se, zda chceš nabírat, rýsovat či udržovat

K těm proteinům, mými favority jsou tyto:

MusclePharm Combat Powder
Cellucor COR-Performance Whey
FA Whey protein
Extrifit Professional CFM Iso 90%
BSN Syntha-6
Smartlabs Quad Core / Oatsnack (hybrid)
Ronnie Coleman Pro-Antium
Lunnit

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 3:40 pm    Předmět: nabírání Odpovědět s citátem

chtěl bych nabírat a poté od unora zhruba rýsovat
Lunnit

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:44 pm    Předmět: wpc 80 Odpovědět s citátem

a nejvíc jsem četl o wpc 80 konkrétně tento Professional WPC 80 , ten by postačil ? nebo mam klidně koupit dva, jak jsem se dočetl kterej se uvolnuje i pomalu přes noc, díky?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:44 pm    Předmět: Re: nabírání Odpovědět s citátem

Tak když už to teda chceš, tak bych doporučil Oatsnack nebo Ronnieho, ale stále si stojím za tím, že to nepotřebuješ, zatím ne.
Lunnit

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:58 pm    Předmět: od ledna Odpovědět s citátem

přijde mi že už nepoznávám takovy rozdil a cvičím od ledna

Rychle na stránku:

Přejdi na: