Zdravím, počínaje dnešním tréninkem si zde zakládám svůj log.
Něco o mě a moje cíle:
Jsem volejbalista, byl jsem v národním týmu do 20 let, bohužel teď už se věkově vejdu jen do mužské kategorie

, takže makám abych se dostal sem. Hraju v extralize mužů a můj cíl je jednou získat hezké zahraniční angažmá. Mám dlouhodobé problémy s kolenem, teď jsem po rezonanci, takže se čeká na to, kde je problém. Dostal jsem i injekce krevní plazmy, od toho si také celkem dost slibuji. Také jsem se po skončení sezóny věnoval mmačku, takže si zajdu někdy zabouchat. V sezóně ne, protože je fakt velký riziko nějakýho zranění a já jsem přece jenom profík.
Plán:
Jediný kardio co víceméně můžu je plavání. Trénování nechci uspěchat, sezóna začíná v říjnu a kondičně mám pořád celkem dost času se do toho dostat, jenom teď trénuju inviduálně a nemám klasickou letní přípravu s týmem.
Ráno- Rehabilitace/Plavání 1-1,5h (Různý intervaly,všechny styly)
Odpoledne- Silová příprava v posilovně
Strava:
Teď o prázdninách sem se snažil moc neprasit, ale nějaký to pivko, zmrzlina, dort v tý offseason přece jenom někdy padne.. Jinak klasika vločky,tvarohy, masa, přílohy, ovoce, zelenina. Od pondělí začínám program Whole30, potřebuju udělat váhu na začátek zaříjovýho kempu.Uvidíme co to semnou ten lowcarb udělá.
Maximálky:
Věk: 19 let
BW: 85kg
Výška: 190cm
Dřep: 150kg před zraněním s kolenem
Mrtvola: 170kg
Bench: 105kg
Pro shrnutí, teď se budu snažit shazovat, uvidíme jak mi koleno po absolvování všech procedur a rehabilitací dovolí dělat základní cviky, který opravdu miluju.

Teď se budu snažit jet takový FB víceméně jen na vršek, nohy naženu, až bude koleno 200% ok

a to je sakra potřeba, když u nás kluci v týmu dřepují čistě nad 200 většina
Suplementace:
Animal Flex
Glutamin
Bcaa
Protein
Teď je to pro mě fakt těžký, nemůžu trénovat s týmem, nemůžu zabojovat s mojí konkurencí o místo v základní sestavě a jsem pozadu. Ale cesta bojovníka není lehká..
NENÍ SNADNÉ CESTY!!!!!
ps. Budu rád za rady, připomínky, kritiku..