Vitamín C 500mg + Zinek 15mg po tréninku?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vitamín C  500mg + Zinek 15mg po tréninku?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vitamín C 500mg + Zinek 15mg po tréninku?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 2:23 pm    Předmět: Vitamín C 500mg + Zinek 15mg po tréninku? Odpovědět s citátem

Cau, jak tu vysel kdysi clanek na ronnie.cz idealni potreninkovy napoj tak tam je odmerka proteinu 50g maltodextrinu vitamin c a zinek....muzu si vzit rano po snidani multivitamin a v treninkove dny hned po treninku odmerku whey core + asi 50g maltodextrinu a spolknout vitamin C 500mg a zinek 15mg?
jde mi o to ze jsem si koupil multivitamin a jeste vitamin C a jeste zinek a myslel jsem ze bych multak bral vzdycky rano po snidani a vitamin c a zinek jeste po treninku co myyslite?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdesi jsem cetl ze vitamin C bran po treninku muze zpusobit vic skody jak uzitku. Za prve, snizuje citlivost na inzulin a je blbost ho brat s gainerem, kdyz potrebujes inzulin na zpracovani cukru.. a za druhe muze pusobit ne jako antioxidant, ale uplne opacne (to slovo netusim ). Jinak zinek klidne po cviceni..
Ja beru multivitamin po jidle, vitamin C zvlast na lacno, 2x500mg denne a zinek spolecne s chromem po cviceni / po vetsim jidle.
m1ro

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitamin C bych v case kolem treninku nedaval vubec, kdyz uz, tak spis pred nim. Jinak Ccko pro nejlepsi vstrebani hlavne spolu s ovocem, ci zeleninou, jinak se v tobe moc dlouho neohreje
m1ro

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitamin C bych v case kolem treninku nedaval vubec, kdyz uz, tak spis pred nim. Jinak Ccko pro nejlepsi vstrebani hlavne spolu s ovocem, ci zeleninou, jinak se v tobe moc dlouho neohreje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vitamín C  500mg + Zinek 15mg po tréninku?
Rychle na stránku:

Přejdi na: