Posilovna Praha u Nuselaku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna Praha u Nuselaku  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovna Praha u Nuselaku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
oakus

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 5:05 pm    Předmět: Posilovna Praha u Nuselaku Odpovědět s citátem

Prave jsem se pristehoval do Prahy a hledam posilovnu s dobrou dojezdnosti od zastavky Ostrcilovo namesti nebo proste okolo Nusli. O ronnie posilce vim, vite jeste o nejake dalsi?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O kousek dál pak ještě Tomášovo Olympia Fitness třeba.

A někde mezi tím Slavia, ale ta se mi nelíbila.

Jo a ještě před fitkem naším je BBC.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Skylarker

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:30 am    Předmět: Posilovna Nusle / Karlák / Vršovice Odpovědět s citátem

Na zastávce Bohemians je kousek dál fitko TJ Sokol, dobrá cena, ale hodně spartánské vybavení.

Měl by někdo další tip na nějaké fitko v okolí? Ideálně někde na linkách 6,7,18,24,22,13,11 :-) + by bylo rozhodně fajn, kdyby tam byl více než jeden dřepovací stojan a kdyby se tam daly dělat mrtvé tahy s pouštěním činky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: