Jaký doplňky stravy?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký doplňky stravy?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaký doplňky stravy?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Může mi, důsledkem mého brzkého posilování, selhat srdce?
Ano.
19%
 19%  [ 5 ]
Ne.
46%
 46%  [ 12 ]
Když nebudu dopovat, tak ne.
34%
 34%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
VašekVR

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 5:44 pm    Předmět: Jaký doplňky stravy? Odpovědět s citátem

Dobrý den, je mi 16let, cvičím 2,5roku, ale intezivní cvičení je to cca. 1rok, denně sním 2g B na 1kg TH pomocí tuňáků,mléka a tvarohu. Jsem na internátě v Hradci Králové, tak bohužel si nemůžu nic uvařit. Chtěl bych nějaký doplněk stravy, uvažuji o aminokyselinách, ale které? nebo co byste mi doporučili? za odpovědi předem děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu anketu mi moc hlava nebere...

na aminokyseliny kašli, bílkovin máš taky dost. Jak cukry? Kdyžtak pomož tam. Jestli vše OK, kup kreatin.

a nebo utrať peníze za maso.
VašekVR

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem četl že aminokyseliny pomáhjí vstřebatelnosti bílkovin resp. jejich štěpení, tak nevím jestli není chyba tam. Cukry to je možná ono, když nad tím tak přemýšlím, tak nemám skoro žádné (ovesné vločky, corn flakes) ale to nemám pravidelně. Takže myslíš koupit glutamin?
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm, a není lepší si nejprv dát do pořádku jídlo a až potom řešit suplementaci?
SCHWACA

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aminy jen v diete, pokud vylozene nechces vyhazovat prachy z okna
pllrr08

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý aminy jsou EGG amino od mega pro, ale sou pekelně drahý....
flaksik

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VašekVR napsal:
Já jsem četl že aminokyseliny pomáhjí vstřebatelnosti bílkovin resp. jejich štěpení, tak nevím jestli není chyba tam. Cukry to je možná ono, když nad tím tak přemýšlím, tak nemám skoro žádné (ovesné vločky, corn flakes) ale to nemám pravidelně. Takže myslíš koupit glutamin?

Pokud se nepletu, tak glutamin je bilkovina, ne sacharid.
Jestli mas malou cukru, doporucil bych koupit treba nejaky gainer s vetsim podilem sacharidu...
( ja mam v tuto chvili misto gaineru susenou syrovatku - 75% sachru, 12% bilkovin a je to OK)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
horse

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2005 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já žeru časo párky, nemůžu si pomoct, ale na sílu je to bomba... A taky trochu na tuk, ale to mi nevadí, hlídám to tak do 11%
jajaja

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2005 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flaksik napsal:
VašekVR napsal:

Pokud se nepletu, tak glutamin je bilkovina, ne sacharid.
Jestli mas malou cukru, doporucil bych koupit treba nejaky gainer s vetsim podilem sacharidu...
( ja mam v tuto chvili misto gaineru susenou syrovatku - 75% sachru, 12% bilkovin a je to OK)

To teda nevím, jestli je to OK... Ty sacharidy, co v sušený syrovátce jsou, jsou jen obyčejná laktóza (mléčný cukr) a ten není moc vhodnej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: