|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Může mi, důsledkem mého brzkého posilování, selhat srdce? |
| Ano. |
|
19% |
[ 5 ] |
| Ne. |
|
46% |
[ 12 ] |
| Když nebudu dopovat, tak ne. |
|
34% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
VašekVR

|
Zaslal: so únor 12, 2005 5:44 pm Předmět: Jaký doplňky stravy? |
|
|
Dobrý den, je mi 16let, cvičím 2,5roku, ale intezivní cvičení je to cca. 1rok, denně sním 2g B na 1kg TH pomocí tuňáků,mléka a tvarohu. Jsem na internátě v Hradci Králové, tak bohužel si nemůžu nic uvařit. Chtěl bych nějaký doplněk stravy, uvažuji o aminokyselinách, ale které? nebo co byste mi doporučili? za odpovědi předem děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 12, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
tu anketu mi moc hlava nebere...
na aminokyseliny kašli, bílkovin máš taky dost. Jak cukry? Kdyžtak pomož tam. Jestli vše OK, kup kreatin.
a nebo utrať peníze za maso.
|
|
| nahoru |
|
 |
VašekVR

|
Zaslal: so únor 12, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já jsem četl že aminokyseliny pomáhjí vstřebatelnosti bílkovin resp. jejich štěpení, tak nevím jestli není chyba tam. Cukry to je možná ono, když nad tím tak přemýšlím, tak nemám skoro žádné (ovesné vločky, corn flakes) ale to nemám pravidelně. Takže myslíš koupit glutamin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 12, 2005 6:50 pm Předmět: |
|
|
Hmmm, a není lepší si nejprv dát do pořádku jídlo a až potom řešit suplementaci?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 12, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
aminy jen v diete, pokud vylozene nechces vyhazovat prachy z okna
|
|
| nahoru |
|
 |
pllrr08

|
|
| nahoru |
|
 |
flaksik
|
Zaslal: po únor 14, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
| VašekVR napsal: | | Já jsem četl že aminokyseliny pomáhjí vstřebatelnosti bílkovin resp. jejich štěpení, tak nevím jestli není chyba tam. Cukry to je možná ono, když nad tím tak přemýšlím, tak nemám skoro žádné (ovesné vločky, corn flakes) ale to nemám pravidelně. Takže myslíš koupit glutamin? |
Pokud se nepletu, tak glutamin je bilkovina, ne sacharid.
Jestli mas malou cukru, doporucil bych koupit treba nejaky gainer s vetsim podilem sacharidu...
( ja mam v tuto chvili misto gaineru susenou syrovatku - 75% sachru, 12% bilkovin a je to OK)
|
|
| nahoru |
|
 |
horse
|
Zaslal: po únor 14, 2005 11:36 pm Předmět: |
|
|
já žeru časo párky, nemůžu si pomoct, ale na sílu je to bomba... A taky trochu na tuk, ale to mi nevadí, hlídám to tak do 11%
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: út únor 15, 2005 7:27 am Předmět: |
|
|
| flaksik napsal: | | VašekVR napsal: | | Já jsem četl že aminokyseliny pomáhjí vstřebatelnosti bílkovin resp. jejich štěpení, tak nevím jestli není chyba tam. Cukry to je možná ono, když nad tím tak přemýšlím, tak nemám skoro žádné (ovesné vločky, corn flakes) ale to nemám pravidelně. Takže myslíš koupit glutamin? |
Pokud se nepletu, tak glutamin je bilkovina, ne sacharid.
Jestli mas malou cukru, doporucil bych koupit treba nejaky gainer s vetsim podilem sacharidu...
( ja mam v tuto chvili misto gaineru susenou syrovatku - 75% sachru, 12% bilkovin a je to OK) |
To teda nevím, jestli je to OK... Ty sacharidy, co v sušený syrovátce jsou, jsou jen obyčejná laktóza (mléčný cukr) a ten není moc vhodnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|