| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:26 pm Předmět: Album Beyoncé |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
Asi smůla, nějakou chvíli jsem to hledal a je to ke koupi jen na iTunes. Ale zase mám pro tebe super zprávu, našel jsem ti k tomu fajnej přehrávač http://www.apple.com/ipod-nano/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
No Daymoone fakt dík.
A jinak zkusím to Deadliftovo řešení, ale jako nechápu, proč to nejde jen tak v MP3:). No, třeba časem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | No Daymoone fakt dík.
A jinak zkusím to Deadliftovo řešení, ale jako nechápu, proč to nejde jen tak v MP3:). No, třeba časem. |
windows media player-klik pravou myší-další možnosti-kopírovat hudbu z disku CD a vybrat formát mp3.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 6:28 am Předmět: |
|
|
No jo, grabbnout CD dokáže každý, ale já jsem tím mým hledáním a výsledkem myslel to, že jinde než na iTunes se to album neprodává. V případě nemožnosti koupit placičku není co grabbovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 8:23 am Předmět: |
|
|
Jestli ti dela problem to koupit na iTunes, tak mas zatim smulu. Jinak to muzes koupit a prehrat v prehravacich, ktere to podporujou (Kmplayer), nebo to aac zkonvertovat na mp3, napriklad pomoci online konvertoru, coz asi bude mene kvalitni, nez nejaky offline rogram.
Jinak, fakt Beyonce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
|