|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr.hradek
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:11 am Předmět: Bolest zápěstí |
|
|
Zdravím,
pracuji ve firmě, která je docela dosti fyzicky náročná pro ruce, kde se převážně přenášení, otáčí těžké věci.
Došlo to až tam, že jsem si namohl a pěkně zničil zápěstí. Už asi dva měsíce mě bolí pravé zápěstí a bolest nepřechází, protože každý den s tou rukou pracuji a namáhám ji a nejvíce je namáháno právě zápěstí.
Koupil jsem si i na zápěstí stahovadlo, možná to trochu ruku drží pohromadě, ale od bolesti to nepomůže.
Momentálně jsem týden na neschopence, mažu si to Veralem a konskou mastí, ale bez výsledku.
Aby mě to zápěstí přestalo bolet, musel bych mu dát asi mnohem delší klid, 1-2 měsíce?
Bojím se o práci a chci se tam vrátit a pracovat i přes bolest, vím, že to není dobrý nápad, mohl bych si ještě víc ublížit.
Proto moje otázka je: vzhledem tomu, že se klouby nejlépe vyživují kloubní výživou při námaze, tak kdybych se vrátil do práce, nakoupil si na klouby hydrolizovaný kolagen, msm, chondro a glukosamin, mohlo by to zabrat když bych tu ruku vlastně každý den namáhal ?
Vím, že zdraví je přednější, ale bez práce to taky nejde.
Děkuji moc za odpověď.
Naposledy upravil petr.hradek dne st říjen 23, 2013 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
klbova vyziva je prevencia, nie liecba  hybaj k doktorovi, a tu pracu budes musiet asi zmenit...ci dobrovolne alebo s trvale poskodenym zapastim je uz asi na tebe _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr.hradek
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | klbova vyziva je prevencia, nie liecba hybaj k doktorovi, a tu pracu budes musiet asi zmenit...ci dobrovolne alebo s trvale poskodenym zapastim je uz asi na tebe |
Glukosamin a chondroitin je i protizánětlivý, takže by měl pomoci i při problémech.
U doktora jsem byl, kde jinde bych vzal asi neschopenku
Doporučil mi klid, to vím i bez doktora a mazat si to mastí Veral, Voltaren.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Za seba mozem napisat skusenost jedine s kolenami, ked ma pri nejakej namahe typu schody neskutocne boleli - tak Arthrostop mi pomohol perfektne. Niekedy ked pocitujem, ze nejaka ta bolest klbov je na ceste, tak preventivne zacnem brat a potom zas vysadim a musim zaklopat pomaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
| petr.hradek napsal: |
U doktora jsem byl, kde jinde bych vzal asi neschopenku
Doporučil mi klid, to vím i bez doktora a mazat si to mastí Veral, Voltaren. |
Jenže on Petey asi nemyslel obvoďáka.
Na k. výživu bych asi moc nespoléhal, na druhou stranu budu to tady psát asi už po několikáte, ale mě zabral animal (zkoušel jsem ještě pár věcí z lékárny a výledek nula), nevím co jsem přesně měl, ale asi to bylo z toho jak jsem seděl furt u PC, ale když jsem blbě hnul z rukou, tak mě píchlo v lokti po animalu to přestalo, kámošovi to dalo "dohromady" oba dva lotky.
Na nějaké stahovadla/bandáže bych se vykašlal, přijde mi, že si na to tělo rychle zvyká a pak to bude ještě horší. A týden volna je málo, možná to trochu povolí, ale jakmile se vrátíš do práce tak to máš hned zpět. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: st říjen 23, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
Taky mám s animal flexem dobré zkušenosti. Měl jsem taky problém se zápěstím, dnes jsem dobral pixlu a nijak mě to už neomezuje. Sice pořád citím, že to není úplně 100% tak se snažím vyhýbat těm pohybům, kdy mě to bolelo (jednu dobu jsem nebyl schopný ani odemknout dveře).
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, nie k obvodakovi. Co ine ako klud moze on vymysliet? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr.hradek
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 11:22 am Předmět: animal |
|
|
Tak jsem si ten universal animal flex objednal.
Vzhledem tomu, že se klouby nejlépe vyživují pří zátěži, tak mě nepřipadá moc vhodné, abych užíval animal flex a byl doma v klidu a nic nedělal.
Jaký je váš názor, kdybych se vrátil do práce a každý den před práci si vzal jednu dávku animalu? A poté měl v práci zátěž, nebylo by pro zápěstí lepší, že by se lépe vyživovalo látkami z animalu ?
Možná je to jen moje blbá teorie, nevím, ale o práci přijít nechci, i když o ruku taky ne:- (
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Já jako kovář , kterému denně projde více jak 20tun železa rukama, mělc jsem problémy s lokty a zápestím. Bylo to taháním nadměrných zátěží rukama, přemisťování a otáčení kusů, které váží až 25kg/1kus. Nehorázné bolesti až jsem pak nedokázal někdy ani udržet hrnek v ruce. Zkoušel jsem jít na marodku a řešit to..prvně že mám nějaký šlachový upon namožený, pak zase žeprý tenisový loket, tak jsem dostal na loket bandáže (ortéza) stahovací, atd a nic nepomohlo..klid mi pomohl ,ale hned jak jsem došel do práce, tak to samé..pak jsem si nedokázal s chlapama dát ani páku, hned to začlo znova bolet.. Vyřešil jsem to pouze vitamínama...Horčík s vit B6 !!! Nikdy horčík samotný mi nepomohl,ale s přídavkem B6 mi to zlumí bolest a přestane..vždy na začátku směny a na konci směny, či před spaním si dám a je. V kaufu stojí obyč přípravek Magnesium B6 za 120kč a je jich tam 100tablet. Navíc jsem míval křeče svalové jak do ruk tak lýtek, takže mi vše vyřešil tento minerál a vitamín.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|