Výzkum k diplomce

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výzkum k diplomce  Úvodní stránka -> Ostatní -> Výzkum k diplomce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 11:53 am    Předmět: Výzkum k diplomce Odpovědět s citátem

Přátelé a kamarádi železa,

je to k nevíře, ale dopracoval jsem se až do posledního ročníku na PF UP v Olomouci :) V současné době pracuji na diplomové práci na téma Právní vědomí. Součástí této práce bude i krátký průzkum úrovně právního vědomí v ČR.

Tímto bych Vás chtěl poprosit o spolupráci. Každý, kdo by měl pár minutek času ať se prosím zúčastní, moc mi to pomůže :) Čím víc respondentů získám, tím lépe pro mě.

Dotazník vyplňujte zde:
http://uroven-pravniho-vedomi.vyplnto.cz/

Kdybyste měli jakékoliv připomínky, dotazy, nápady klidně to piště všechno sem, mile rád odpovím

Klidně sem i napište, kdo to vyplnil, ať vám můžu věnovat děkovný post
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:15 pm    Předmět: Re: Výzkum k diplomce Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

je to k nevíře, ale dopracoval jsem se až do posledního ročníku na PF UP v Olomouci :) V současné době pracuji na diplomové práci na téma Právní vědomí. Součástí této práce bude i krátký průzkum úrovně právního vědomí v ČR.

Tímto bych Vás chtěl poprosit o spolupráci. Každý, kdo by měl pár minutek času ať se prosím zúčastní, moc mi to pomůže :) Čím víc respondentů získám, tím lépe pro mě.

Dotazník vyplňujte zde:

Kdybyste měli jakékoliv připomínky, dotazy, nápady klidně to piště všechno sem, mile rád odpovím

Upřímně řečeno, nevím proč je u mnoha otázek "text", když na danou otázku lze odpovědět ano/ne, případně číslem. Pokud chceš vyplnit i zdůvodnění, měl bys to tam napsat. Jinak je to kapku nejasné
Každopádně, vyplněno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:15 pm    Předmět: Re: Výzkum k diplomce Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Dotazník vyplňujte zde:

Ty jména tam jsou skvělý :)) Pan Nálevka :)
Oddo

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung:
- u některých otázek je to totiž vhodné, a tím že dám na výběr z čísel (např. u té odvolací lhůty), zjistím pouze to, jestli to dokážou respondenti tipnout, ale né už fakt, jestli to opravdu vědí
- navíc u některých otázek je možné si řádnou argumentací pomoct, třeba u toho osvojení zletilého
- pobavím se :) už teď mi tam nějaký chytrák napsal, že pan Osamělý je zřejmě latentní homosexuál doufám, žes to nebyl ty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Balista

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuším, kdo to napsal Nemáš někde i správné odpovědi?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Mablung:
- u některých otázek je to totiž vhodné, a tím že dám na výběr z čísel (např. u té odvolací lhůty), zjistím pouze to, jestli to dokážou respondenti tipnout, ale né už fakt, jestli to opravdu vědí
- navíc u některých otázek je možné si řádnou argumentací pomoct, třeba u toho osvojení zletilého
- pobavím se :) už teď mi tam nějaký chytrák napsal, že pan Osamělý je zřejmě latentní homosexuál doufám, žes to nebyl ty

Nebyl. Jen zrovna tady stačilo ano/ne. Zbytek nebyl součástí zadání, tudíž byla otázka zodpovězena správně (respektive, byla tam 50 % šance :-) ). Znáš to, určitě ti to na škole cpali do hlavy. "Přečti si řádně zadání a odpověz na to co jsi byl tázán" Jestliže je otázka "může osvojit?", odpověď může být ano/ne a přesně zadání vyhoví ;-). Správná otázka je jestli a proč. Ale je to tvůj dotazník, takže to ber jako konstruktivní kritiku.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hotovo, smutý že dost věci jsem se učil ještě minulý rok a i v prváku, měli jsme na to právníka, kterej to chtěl fakt podrobně, div ne skoro doslova u zkoušky a teď jsem musel často tipovat nebo vybrat,co se mi zdálo "nejreálnější".

Rychle na stránku:

Přejdi na: