|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FandaCZ

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Rada do života, nikdy nedávej do otázky odpověď hlavně tu co nechceš slyšet..
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Rada do života, nikdy nedávej do otázky odpověď hlavně tu co nechceš slyšet.. |
Nechci slyšet chválu :D ta je mi k hovnu, chtěl jsem slyšet jak to doopravdy je...:D Tak ja to je ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
no mas smulu, proste malo hmoty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
Bída Fando..zatím jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Někde jsi psal, že cvičíš 3 roky (+-)... Za mě dobrý, např. já jsem cvičil 5 let úplně k hovnu (provedení cviků a hlavně strava žádná) a vypadal jsem hůř, než když jsem začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis |
pozor, ruce jsem cvičil snad jenom první půl rok...Už tak 2 roky jedu pořád jenom hlavní cviky, MT (Ten mi dělá největší problémy),Dřep,Bench (dřep+bench úplně miluju :D¨) Přitom na bench zvednu dost a hrudník je slabej,ten mě nikdy pořádně nebolí : ( a prostě z benche ho neprocítím...a záda taky nechápu proč nerostou...a ramena ať dělám rozpažky jak idiot, stejně mě bolí jenom trapézy a z tlaků mě bolí jenom tricáky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
pritah vč k bradě mi fachal na ramena a pritah vč za zády v sedě :-D ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | | micus6 napsal: | | zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis |
pozor, ruce jsem cvičil snad jenom první půl rok...Už tak 2 roky jedu pořád jenom hlavní cviky, MT (Ten mi dělá největší problémy),Dřep,Bench (dřep+bench úplně miluju :D¨) Přitom na bench zvednu dost a hrudník je slabej,ten mě nikdy pořádně nebolí : ( a prostě z benche ho neprocítím...a záda taky nechápu proč nerostou...a ramena ať dělám rozpažky jak idiot, stejně mě bolí jenom trapézy a z tlaků mě bolí jenom tricáky :D |
Takže vlastně to tajemství neúspěchu znáš,ale jen neumíš změnit
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | FandaCZ napsal: | | micus6 napsal: | | zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis |
pozor, ruce jsem cvičil snad jenom první půl rok...Už tak 2 roky jedu pořád jenom hlavní cviky, MT (Ten mi dělá největší problémy),Dřep,Bench (dřep+bench úplně miluju :D¨) Přitom na bench zvednu dost a hrudník je slabej,ten mě nikdy pořádně nebolí : ( a prostě z benche ho neprocítím...a záda taky nechápu proč nerostou...a ramena ať dělám rozpažky jak idiot, stejně mě bolí jenom trapézy a z tlaků mě bolí jenom tricáky :D |
Takže vlastně to tajemství neúspěchu znáš,ale jen neumíš změnit |
Tak mě to naučte
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Co te mame ucit?:)) zaplat si trenera kterej ti ukaze jak se spravne delaj jednotlivy cviky, kdyz je ocividne jedes spatne :) problem solved :)) vic poradit nejde :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | | Bara napsal: | | FandaCZ napsal: | | micus6 napsal: | | zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis |
Tak mě to naučte |
tak se prestan (treba u benche) honit za vahou na cince (zajimalo by me, kolik je tvoje "dost") a misto toho zvedej tak aby jsi citil kozy a ne tricaky
ja dam na bench 6x6 s metrakem, ale to zvedam vsim (prsa, tricak, ramena, citim i mezizeberni svaly, spodek zad), a nebo si muzu nechat 70 a napumpuju pekne jenom kozy
a to same je i u dalsich cviku
napred se zamer na techniku a pak na vahu
(a reci o tom, ze techniku mas dobrou jsou na nic, kdyz z cviku na hrudnik neroste hrudnik) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so listopad 02, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | FandaCZ napsal: | | Bara napsal: | | FandaCZ napsal: | | micus6 napsal: | | zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis |
Tak mě to naučte |
tak se prestan (treba u benche) honit za vahou na cince (zajimalo by me, kolik je tvoje "dost") a misto toho zvedej tak aby jsi citil kozy a ne tricaky
ja dam na bench 6x6 s metrakem, ale to zvedam vsim (prsa, tricak, ramena, citim i mezizeberni svaly, spodek zad), a nebo si muzu nechat 70 a napumpuju pekne jenom kozy
a to same je i u dalsich cviku
napred se zamer na techniku a pak na vahu
(a reci o tom, ze techniku mas dobrou jsou na nic, kdyz z cviku na hrudnik neroste hrudnik) |
tak ja teda nevim, ale tohle je podle me blbost, je logicky ze s lehci vahou se kozy lip napumpujou, a i vsechny ostatni partie, ale jemu si myslim ze jde o rust a ne o to jak je napumpuje.... ja treba cvicim bench 100x12, 120x8, 135x5 a 150x2-4 , a napumpovany je nemam, pak dam rozpazky s lehkou vahou po 12ti, a napumpuju je k prasknuti v uvozovkach teda , ale myslim si ze je jasny z jakyho z tehle dvou cviku vic porostou.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|