kolísání váhy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kolísání váhy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kolísání váhy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sabli

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:46 am    Předmět: kolísání váhy Odpovědět s citátem

Zdravím,
potřeboval bych radu. Nevím čím to je, ale kolísá mi váhy. Vážím se každý měsíc 1x. Trénink u jídelníček jsou nastaveny, tak abych nabíral. Daří se mi třeba 4 měsíce, ale pak 4 měsíce jdu z váhou dolů. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GodlikeX

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:05 am    Předmět: Re: kolísání váhy Odpovědět s citátem

sabli napsal:
Zdravím,
potřeboval bych radu. Nevím čím to je, ale kolísá mi váhy. Vážím se každý měsíc 1x. Trénink u jídelníček jsou nastaveny, tak abych nabíral. Daří se mi třeba 4 měsíce, ale pak 4 měsíce jdu z váhou dolů. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady

No a nenapadlo te,ze kdyz treba za ty 4 mesice naberes 10kg,tak uz nestaci ten prijem co jsi mel pro puvodni vahu?
sabli

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:28 am    Předmět: Re: kolísání váhy Odpovědět s citátem

No napadlo snažím se přidávat kalorie, ale asi ne dostatečně, když se mi to zase vrátí přibližně na stejnou váhu.
sabli

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:42 am    Předmět: Re: kolísání váhy Odpovědět s citátem

Jenže mám takovej problém, že čím více jím, tím pak více chodím na WC, takže jím skoro zbytečně, páč se to ve mě ani neohřeje =). Čím to může být nevíte?
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:18 pm    Předmět: Re: kolísání váhy Odpovědět s citátem

sabli napsal:
Jenže mám takovej problém, že čím více jím, tím pak více chodím na WC, takže jím skoro zbytečně, páč se to ve mě ani neohřeje =). Čím to může být nevíte?

Víc jídla=víc zbytků, pokud nevysereš jídlo ve stejný formě v jaký jsi ho přijal, tak je to ok (tohle neplatí u ovesný kaše, protože ta má jenom jednu formu a to sračkoformu).
sabli

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:27 pm    Předmět: Re: kolísání váhy Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
sabli napsal:

Víc jídla=víc zbytků, pokud nevysereš jídlo ve stejný formě v jaký jsi ho přijal, tak je to ok (tohle neplatí u ovesný kaše, protože ta má jenom jednu formu a to sračkoformu).

Dobrá díky =). Přemýšlel jsem na trávicí enzymy, abych toho více strávil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: