|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sabli

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:46 am Předmět: kolísání váhy |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych radu. Nevím čím to je, ale kolísá mi váhy. Vážím se každý měsíc 1x. Trénink u jídelníček jsou nastaveny, tak abych nabíral. Daří se mi třeba 4 měsíce, ale pak 4 měsíce jdu z váhou dolů. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 10:05 am Předmět: Re: kolísání váhy |
|
|
| sabli napsal: | Zdravím,
potřeboval bych radu. Nevím čím to je, ale kolísá mi váhy. Vážím se každý měsíc 1x. Trénink u jídelníček jsou nastaveny, tak abych nabíral. Daří se mi třeba 4 měsíce, ale pak 4 měsíce jdu z váhou dolů. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky za rady |
No a nenapadlo te,ze kdyz treba za ty 4 mesice naberes 10kg,tak uz nestaci ten prijem co jsi mel pro puvodni vahu?
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 11:28 am Předmět: Re: kolísání váhy |
|
|
No napadlo snažím se přidávat kalorie, ale asi ne dostatečně, když se mi to zase vrátí přibližně na stejnou váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 11:42 am Předmět: Re: kolísání váhy |
|
|
Jenže mám takovej problém, že čím více jím, tím pak více chodím na WC, takže jím skoro zbytečně, páč se to ve mě ani neohřeje =). Čím to může být nevíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 12:18 pm Předmět: Re: kolísání váhy |
|
|
| sabli napsal: | | Jenže mám takovej problém, že čím více jím, tím pak více chodím na WC, takže jím skoro zbytečně, páč se to ve mě ani neohřeje =). Čím to může být nevíte? |
Víc jídla=víc zbytků, pokud nevysereš jídlo ve stejný formě v jaký jsi ho přijal, tak je to ok (tohle neplatí u ovesný kaše, protože ta má jenom jednu formu a to sračkoformu).
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 12:27 pm Předmět: Re: kolísání váhy |
|
|
| A.J.Rimmer napsal: | | sabli napsal: | | Jenže mám takovej problém, že čím více jím, tím pak více chodím na WC, takže jím skoro zbytečně, páč se to ve mě ani neohřeje =). Čím to může být nevíte? |
Víc jídla=víc zbytků, pokud nevysereš jídlo ve stejný formě v jaký jsi ho přijal, tak je to ok (tohle neplatí u ovesný kaše, protože ta má jenom jednu formu a to sračkoformu). |
Dobrá díky =). Přemýšlel jsem na trávicí enzymy, abych toho více strávil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|