Zaslal: po říjen 28, 2013 3:20 pm Předmět: Svalová horečka po Kortem
Zdravím,
zacal jsem 4. tyden Korteho, jel jsem fakt naplno. Při mrtvole mě začaly bolet záda, ale přesto jsem to odjel. Do toho ještě předtím dřepy a bylo hotovo. Přijdu domů a najednou horečka, zimnice jak kráva a bolest zad.
Hned jsem si šel lehnout a vyspat se trochu. Horečku stále mám, ale není mi špatně.
Vy, zkušení, kterým se to někdy stalo, co byste mi doporučili, abych se dostal ihned zpět na nohy.
Jak vis, ze je to svalova horecka? Neni to treba chripka nebo nejaka viroza? Casto se stava, ze v tele uz bacil je, ale telo s nim jeste bojuje a prave treninkem (narocnejsim treninkem) nemoc spustis (zvlast pokud telo nema dostatek obrannych latek). Uz nekolikat se mne v minulosti stalo, ze jsem citil ,ze na me neco leze, ale nebylo to nijak hrozne, sel jsem na trenink, odcvicil jsem ho, prisel jsem domu a do hodiny jsem lezel, vsechno bolelo, horecka, nekdy i zvraceni atd... klasicka chripka ci viroza.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru