Prosím o pomoc jak zkombinovat dané suplementy.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o pomoc jak zkombinovat dané suplementy.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prosím o pomoc jak zkombinovat dané suplementy.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
betakaroten

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 10:15 pm    Předmět: Prosím o pomoc jak zkombinovat dané suplementy. Odpovědět s citátem

Zdravim,
Moc vás prosim o radu používám tyto suplementy a potřebuji zjistit jak nejlépe brát před a po treninku
každý říká totiž něco jiného a mám v tom guláš i po přečtení hodně článku.

Používám:
BCAA GOLD 2:1:1 300tbl Amix
Crea-Trix® 824g Amix
Muscle Fuel STS od usn
Poslal bych odkazy ale nepustí mě to.

Před treninkem:::
Zatim to dělám tak že si vemu cca 45min před treninkem
bcaa 3 tablety spolu z crea-trixem

po treninku::
ihne bcaa 3 tablety a zapiju je proteinakem

Zajímá mě jestli je to takto správně?Jestli nemám dat kreatin i po nebo proteinak i před před moc cukru prej může unavit takže proteinak davam jen po skrz regeneraci
dále mě v krámě doporučovali kreatin podávat s džusem nebo něčim sladkým pač ho jinak tělo moc nepřijme že ho zničí žaludeční štávy nebo co tady na ronniem jsem ale četl
že se nesmí podávat s džusem jak to tedy je ?K bcačkum jsem se dočetl že neni idealni brat je před treninkem kvuli zvyšenemu inzulinu tak nevim a hlavně jsou i v proteinaku co piju takže mám dávkovat méně? fakt nevim potřeboval bych nějak idealně sestavit jak tyhle 3 věci zkombinovat popřípadě jestli by jste mě doporučily jinej creatin s těma bcačkama i proteinem jsem docela spokojenej.Předtim jsem ještě používal carbojet mass profesional.Ten od usn co používám ted mě ale přijde lepší.Dále se chci zeptat jestli tyto produkty můžu brát furt kromě kreatinu ten je jasnej jestli se nedávaj nějaký pauzy třeba mesic jo potom 2 měsíce ne atd aby mě to nějak nerozházelo

Jestli vám to nějak pomůže
Měřim 176cm vážim 76 kg a sem tam mám malinko vyšší tlak ale věci co beru prej na tlak nijak nepusobí neměl by tam bejt kofein nic.
dělám muay thai takže suplementaci mám předevšim na regeneraci a posunít se někam dál.Snažil jsem se vybírat co nejmenší "zlo" pač nejsem moc velkym zastáncem veškerých kokteilu a všeho možného tak snad jsou tyto produkty dobré.Předem moc dík za odpověd snad mě někdo pomůže ptal jsem se už i na jiných forech ale bez odpovědi :- (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o pomoc jak zkombinovat dané suplementy.
Rychle na stránku:

Přejdi na: