Zaslal: ne leden 26, 2014 1:19 pm Předmět: ženy - endomorf - hubnutí
Ahoj, měla bych na vás otázku, nebot se mi nepodařilo najít téma, které by se zabývalo ženami endomorfy při hubnutí. Jaký objem s,b,t by jste doporučili na 1kg, jestliže denně jezdím 1-2hod spinning? K tomu studuji, tudíž potřebuji hodně sachrů na nervy, ovšem sachru pro mne není nikdy dostatečně dost, takže by mne zajímal názor odborníků. Děkuji :)
Hodně sachrů na nervy??? to si fakt ještě někdo myslí? :-)
Před pár lety bych ti sem nejspíš popsala nějaké cyklování sacharidů. Ale z vlastní zkušenosti vím, že to funguje problematicky, zvlášť u žen se sklonem k přibírání
Dneska bych ti spíš poradila, aby sis na netu našla a udělala test, jaký jsi metabolický typ a podle toho si postavila jídelníček...ale i pokud budeš sacharidový metabolický typ, měl bybýt postaven na kvalitních bílkovinách a tucích...sacharidy rozumně a vybírat si zdroje..
A co se týká aktivity - asi bych na tvém místě nespoléhala jen na spinning. I na 1-2 hodiny denně se po pár týdnech adaptuješ a těžko říct, jestli přitom budeš hubnout, já bych tipovala, že spíš ne...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru