Street Workout Nový web

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Street Workout Nový web  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Street Workout Nový web
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
huuro

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 9:15 pm    Předmět: Street Workout Nový web Odpovědět s citátem

Zdravím,
Předem se omlouvám pokud to vyzní jako reklama, nebo tak něco, ale myslím si, že jsem an správném místě.
Už nějakou dobu se věnuji boj. umění a posilováním s vlastní vahou. Proto jsem se rozhodl založit si o tom web a motivovat tak mé vrstevníky k cvičení. Teď se hodně rozšířil street workout. Ten sem tedy až do teď dělal akorat jsem nevěděl že se to tak jmenuje (:)). No prostě budu rád když třeba na můj web kouknete streetworkout . tk web je celkem ještě v plenách, ale snažím se tam psát články atd... Budu rád, když budete sdílet dál, popřípadě kdy by se někdo chtěl stát adminstrátorem stránek můžeme se domluvit.
Díky za přečtení a mějte se.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hned jsem se regnul
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: