|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:11 pm Předmět: Akné |
|
|
Čau je mi 16 a už delší dobu trpím akné. Mám ho na zádech, nejsilnější vzadu na ramenech a také na obličeji.
Byl jsem u kožního, který mi předepsal nějaké masti, které nefungovali a zineryt (fungoval, ale nic moc).
Nechci brát antibiotika, ale už bych to rád vyřešil. Byl jsem také u jednoho "doktora", který diagnostikuje zajímavým způsobem, že kolem mě jezdil rukama a potom mi napsal nějaké byliny. Někomu se to může zdát směšné, ale vím, že mnoha lidem pomohl a vyléčil je i od rakoviny a podobných svinstev. Řekl mi, že to mám kvůli ledvinám, které mi ne úplně správně fungují. Z tech bylin a čajů, co mi předepsal se mi to zlepšilo, ale zas ne nic razantního (prodal mi vlaštovičník + ten čaj.. nevím jak se jmenoval)
Máte někdo nějaké tipy, jak jste se zbavili akné vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Notrax
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Pravidelné dávky zinku cca 50mg denně .. jak ho vynechám, tak na druhý den jsem celý olezlý.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Notrax napsal: | | Pravidelné dávky zinku cca 50mg denně .. jak ho vynechám, tak na druhý den jsem celý olezlý. |
vyzkouším
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:39 pm Předmět: Re: Akné |
|
|
| dangroj napsal: | Čau je mi 16 a už delší dobu trpím akné. Mám ho na zádech, nejsilnější vzadu na ramenech a také na obličeji.
Byl jsem u kožního, který mi předepsal nějaké masti, které nefungovali a zineryt (fungoval, ale nic moc).
Nechci brát antibiotika, ale už bych to rád vyřešil. Byl jsem také u jednoho "doktora", který diagnostikuje zajímavým způsobem, že kolem mě jezdil rukama a potom mi napsal nějaké byliny. Někomu se to může zdát směšné, ale vím, že mnoha lidem pomohl a vyléčil je i od rakoviny a podobných svinstev. Řekl mi, že to mám kvůli ledvinám, které mi ne úplně správně fungují. Z tech bylin a čajů, co mi předepsal se mi to zlepšilo, ale zas ne nic razantního (prodal mi vlaštovičník + ten čaj.. nevím jak se jmenoval)
Máte někdo nějaké tipy, jak jste se zbavili akné vy? |
koho jak a z jakých diagnóz ten člověk vyléčil z rakoviny, kdyby to byla pravda, dávno by byl milirdář nebo by dostal nobelovu cenu za medicínu
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Notrax napsal: | | Pravidelné dávky zinku cca 50mg denně .. jak ho vynechám, tak na druhý den jsem celý olezlý. |
Můžu se zeptat, kde ho kupuješ? Lékárna?
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:44 pm Předmět: Re: Akné |
|
|
| cipinek napsal: | | dangroj napsal: | Čau je mi 16 a už delší dobu trpím akné. Mám ho na zádech, nejsilnější vzadu na ramenech a také na obličeji.
Máte někdo nějaké tipy, jak jste se zbavili akné vy? |
koho jak a z jakých diagnóz ten člověk vyléčil z rakoviny, kdyby to byla pravda, dávno by byl milirdář nebo by dostal nobelovu cenu za medicínu |
mamčinu kamarádku .. detaily neznám, ale takhle mi to bylo řečeno a u mnoha dalších lidí s jinými nemocemi. Jo a když jsem u něj byl, byl semnou i táta a když ho projel těma rukama, zeptal se ho, jestli náhodou nepřišel o slezinu, což je pravda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
Můžeš ho koupit i tu v ronnie shopu, já mám od GS z lékarny. Dávám ho ráno 15mg, multivatimin (15mg) a večer.
Samozřejmostí musí být oplachování obličeje (čistou vodou) po nějaké fyzické aktivitě a klidně i jen tak v průběhu dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Teď mám ozkoušeno taky to, co mi říkala kosmetička - kořeněná jídla. Vždycky, když jsem si dělal kuře s rýží, dával jsem hodně pepře, kari, papriky, čínského, prostě všeho. Jak jsem to omezil, tak to mizí. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Teď mám ozkoušeno taky to, co mi říkala kosmetička - kořeněná jídla. Vždycky, když jsem si dělal kuře s rýží, dával jsem hodně pepře, kari, papriky, čínského, prostě všeho. Jak jsem to omezil, tak to mizí. |
já taky kořením, ale nijak moc .. každopádně zajímavý :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|