Zaslal: čt listopad 13, 2014 7:37 am Předmět: Co po weight-inu ve čtvrtek při fightu v pátek
Dobrý den.
Od 30.10. do 11.11. jsem jel bílkovinovo-tukovou stravu, od soboty do včera jsem odvodňoval systematickým zvýšením a nesledním snížením vody. Uterý a Středa se nesla jen masem na vodě a včera jsem vodu utnul, nasadil Vit. C a Draslík. V Sauně a horké vaně jsem byl večer.
Dnes rano jen kafe a vit C 6 gramů a jdu do sauny, v 18:00 mám vážení a zápas mám v pátek večer.
Váha byla 30.10. 84kg, teď 72,5kg, večer musim navážit -72,50kg, takže sauna už jen zlehka :)
Co byste doporučili sníst / vypít dnes hned po vážení? Zaměřit se na vodu a rychlé sacharidy?
Ty jo, a po takoven drastickem snizeni vahy, teda aspon pro me, to budes mit este silu na nejaky fight ?
A koukam, mezi vazenim a zapasem je skoro 24h, takze se zase vyzeres ?
Jojo, takovejch 80kg v pátek mít budu :D\
jako je mi jasný že tam mám prát cukry ale zase jestli je na to tady někdo zkušenej tak bych rád věděl na co nezapomenout.
tak to proběhlo, navážil jsem 72, dal jsem vodu a iontak.
po pul hodine hodne rychlejch cukru.
po hodine zase rychly cukry.
ted doma mekac.
a pred spanim velky normalni jidlo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru