regenerace - rady?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - regenerace - rady?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> regenerace - rady?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sosin9

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 12:32 am    Předmět: regenerace - rady? Odpovědět s citátem

Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký nápoj byste doporučili na regeneraci? Hraju fotbal a posiluju jen kvuli fotbalu, ale nechci nabirat svalovou hmotu, jen se udržet. Poslední dobou mám tréninky denně, někdy přidávám právě to posilování. Tudíž únava se kupí, takže existuje něco, co by mi pomohlo? Díky za názory :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 12:53 am    Předmět: Re: regenerace - rady? Odpovědět s citátem

sosin9 napsal:
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký nápoj byste doporučili na regeneraci? Hraju fotbal a posiluju jen kvuli fotbalu, ale nechci nabirat svalovou hmotu, jen se udržet. Poslední dobou mám tréninky denně, někdy přidávám právě to posilování. Tudíž únava se kupí, takže existuje něco, co by mi pomohlo? Díky za názory :)

Třeba neponocovat do jedné do noci do počítače a spát :)
A taky dobře žrát...
Smile04

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 2:50 am    Předmět: Re: regenerace - rady? Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
sosin9 napsal:

Třeba neponocovat do jedné do noci do počítače a spát :)
A taky dobře žrát...

ano ano to je opravdu důležitý, hodně se to podcenuje ale čím víc jím a spím tím líp :)

plus vám teda svěřím svoji tajnou zbraň an regeneraci a to je pořádná porce mléka před spaním :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
sosin9

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasný, přiznávám, že se spánkem to během týdne není žádná sláva z důvody práce do školy (VŠ), ale jak to jde, tak spim dýl :) každopádně díky za postřehy :)
rrrrrreeyy

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jíst, jíst a jíst.
Bara

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedy nevim, ale mit kazdy den treninky fotbalu, k tomu chodit jeste do posilovny a po nocich se ucit... tak takovy "napoj" v CR legalne asi nekoupis, a to asi ani na ronnie.cz

Rychle na stránku:

Přejdi na: