|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sosin9
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 12:32 am Předmět: regenerace - rady? |
|
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký nápoj byste doporučili na regeneraci? Hraju fotbal a posiluju jen kvuli fotbalu, ale nechci nabirat svalovou hmotu, jen se udržet. Poslední dobou mám tréninky denně, někdy přidávám právě to posilování. Tudíž únava se kupí, takže existuje něco, co by mi pomohlo? Díky za názory :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 12:53 am Předmět: Re: regenerace - rady? |
|
|
| sosin9 napsal: | | Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký nápoj byste doporučili na regeneraci? Hraju fotbal a posiluju jen kvuli fotbalu, ale nechci nabirat svalovou hmotu, jen se udržet. Poslední dobou mám tréninky denně, někdy přidávám právě to posilování. Tudíž únava se kupí, takže existuje něco, co by mi pomohlo? Díky za názory :) |
Třeba neponocovat do jedné do noci do počítače a spát :)
A taky dobře žrát... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 2:50 am Předmět: Re: regenerace - rady? |
|
|
| kulíšek napsal: | | sosin9 napsal: | | Zdravim, chtěl bych se zeptat, jaký nápoj byste doporučili na regeneraci? Hraju fotbal a posiluju jen kvuli fotbalu, ale nechci nabirat svalovou hmotu, jen se udržet. Poslední dobou mám tréninky denně, někdy přidávám právě to posilování. Tudíž únava se kupí, takže existuje něco, co by mi pomohlo? Díky za názory :) |
Třeba neponocovat do jedné do noci do počítače a spát :)
A taky dobře žrát... |
ano ano to je opravdu důležitý, hodně se to podcenuje ale čím víc jím a spím tím líp :)
plus vám teda svěřím svoji tajnou zbraň an regeneraci a to je pořádná porce mléka před spaním :D
|
|
| nahoru |
|
 |
sosin9
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
jasný, přiznávám, že se spánkem to během týdne není žádná sláva z důvody práce do školy (VŠ), ale jak to jde, tak spim dýl :) každopádně díky za postřehy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
rrrrrreeyy
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|