Bolest beder

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest beder  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolest beder
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka160

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 8:13 pm    Předmět: Bolest beder Odpovědět s citátem

Zdarec vyznavači trvdých tréninků a železa. Chtěl bych se vás zeptat, jak se pozná, že má člověk výřez nebo posun ploténky? Ptám se proto, že již delší dobu když si zacvičím mrtvý tah hned po tréninku se nemůžu ohnout a další 3 dny taktéž. Dříve jsem s tím problémy neměl, až jednou jsem po mrtvém tahu cítil bedra nějak moc dlouho, pak si ho zacvičil znovu a bolest se projevila v ohodně větším měřítku a i když odejde, tak i "lehčím" tréninkem mrtvého tahu se opět ukáže. Předem díky za odpovědí :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 9:59 pm    Předmět: Re: Bolest beder Odpovědět s citátem

Jirka160 napsal:
Zdarec vyznavači trvdých tréninků a železa. Chtěl bych se vás zeptat, jak se pozná, že má člověk výřez nebo posun ploténky? Ptám se proto, že již delší dobu když si zacvičím mrtvý tah hned po tréninku se nemůžu ohnout a další 3 dny taktéž. Dříve jsem s tím problémy neměl, až jednou jsem po mrtvém tahu cítil bedra nějak moc dlouho, pak si ho zacvičil znovu a bolest se projevila v ohodně větším měřítku a i když odejde, tak i "lehčím" tréninkem mrtvého tahu se opět ukáže. Předem díky za odpovědí :)

Klinickym vyšetřenim (pár základních testu na kořenový dráždění a nerologický testy který odlišej zasažení periferního nervu a pseudoradikulární syndrom) se to dá celkem dobře poznat,jistota je pak CT.
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

první otázka doktora... střílí to do nohy ? (pokud zadem tak je to plotna)
To je ale už většinou pozdě. Tak si najdi nějakého, kterého ukecáš ať tě pošle na CT
Solferino

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A každopádně asi přestat cvičit mt. To nemusí být přímo ploténky, ta oblast spodní páteře je dost složitá, různé úpony atd.. S bedrama mám taky problémy, ale přestal jsem cvičit mrtvolu, dal místo toho shyby a začal víc cvičit břicho, a pomalu se to zlepšuje. K doktorovi se mi s tím zatím nechce, ještě by mi zakázal cvičit
Poman

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:
To je ale už většinou pozdě. Tak si najdi nějakého, kterého ukecáš ať tě pošle na CT

To je samozřejmě blbost. Iradiace do nohou a třísel nemusí znament že je vyhřéz nebo protruze plotýnky, stejně tak ale pokuď tyhle bolesti nejsou klidně tam ta plotýnka v hájí být muže.
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek Pilc napsal:

Já mám posunutej obratel o 11mm a taky to střílí občas do nohy.

Rychle na stránku:

Přejdi na: