|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka160
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 8:13 pm Předmět: Bolest beder |
|
|
Zdarec vyznavači trvdých tréninků a železa. Chtěl bych se vás zeptat, jak se pozná, že má člověk výřez nebo posun ploténky? Ptám se proto, že již delší dobu když si zacvičím mrtvý tah hned po tréninku se nemůžu ohnout a další 3 dny taktéž. Dříve jsem s tím problémy neměl, až jednou jsem po mrtvém tahu cítil bedra nějak moc dlouho, pak si ho zacvičil znovu a bolest se projevila v ohodně větším měřítku a i když odejde, tak i "lehčím" tréninkem mrtvého tahu se opět ukáže. Předem díky za odpovědí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 9:59 pm Předmět: Re: Bolest beder |
|
|
| Jirka160 napsal: | | Zdarec vyznavači trvdých tréninků a železa. Chtěl bych se vás zeptat, jak se pozná, že má člověk výřez nebo posun ploténky? Ptám se proto, že již delší dobu když si zacvičím mrtvý tah hned po tréninku se nemůžu ohnout a další 3 dny taktéž. Dříve jsem s tím problémy neměl, až jednou jsem po mrtvém tahu cítil bedra nějak moc dlouho, pak si ho zacvičil znovu a bolest se projevila v ohodně větším měřítku a i když odejde, tak i "lehčím" tréninkem mrtvého tahu se opět ukáže. Předem díky za odpovědí :) |
Klinickym vyšetřenim (pár základních testu na kořenový dráždění a nerologický testy který odlišej zasažení periferního nervu a pseudoradikulární syndrom) se to dá celkem dobře poznat,jistota je pak CT. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
první otázka doktora... střílí to do nohy ? (pokud zadem tak je to plotna)
To je ale už většinou pozdě. Tak si najdi nějakého, kterého ukecáš ať tě pošle na CT _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
A každopádně asi přestat cvičit mt. To nemusí být přímo ploténky, ta oblast spodní páteře je dost složitá, různé úpony atd.. S bedrama mám taky problémy, ale přestal jsem cvičit mrtvolu, dal místo toho shyby a začal víc cvičit břicho, a pomalu se to zlepšuje. K doktorovi se mi s tím zatím nechce, ještě by mi zakázal cvičit _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | první otázka doktora... střílí to do nohy ? (pokud zadem tak je to plotna)
To je ale už většinou pozdě. Tak si najdi nějakého, kterého ukecáš ať tě pošle na CT |
To je samozřejmě blbost. Iradiace do nohou a třísel nemusí znament že je vyhřéz nebo protruze plotýnky, stejně tak ale pokuď tyhle bolesti nejsou klidně tam ta plotýnka v hájí být muže. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so prosinec 21, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | první otázka doktora... střílí to do nohy ? (pokud zadem tak je to plotna)
To je ale už většinou pozdě. Tak si najdi nějakého, kterého ukecáš ať tě pošle na CT |
Já mám posunutej obratel o 11mm a taky to střílí občas do nohy. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|