Kolenne upony - Endlösung gesucht

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolenne upony - Endlösung gesucht  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kolenne upony - Endlösung gesucht
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 9:35 pm    Předmět: Kolenne upony - Endlösung gesucht Odpovědět s citátem

Ozyvaju sa mi upony kolena, teda citim bolest niekolko cm nad kolenami. Pri drepoch, da sa to vydrzat, teda zatial, uz v minulosti som s tym maval problemy, riesil som to necvicenim noh a po nejakej dobe sa to zvyklo spravit. Cim som starsi, tym je nevyhnutna prestavka dlhsia. Inak upony sa mi pravidelne ozyvaju aj pri turistike, staci mensie prevysenie a najma cestou z kopca upony spoznavaju stredovek.
Da sa s tym nieco, idealne svojpomocne robit? Co robim blbo? Posilujem, plavam, po meste sa pohybujem na bickykli. Stehna strecujem po kazdom treningu v gyme (aj takto nejako ). Neviem, ci to uponom lahodi, alebo skodi...

Strecovat sa da aj takto

S mojim postom to nijako nesuvisi, ale snad to motivuje citat tento thread....
Je este nejaka nadej, alebo si to mam ist obzriet do Pelhrimova?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak upony hlasia konecnu, neviem si ani pricupnut k spodnemu regalu v obchode. Keby som sa musel vys.at v prirode, asi to dam na stojaka
Dnes som nedal ani drep s prazdnou tycou. Zaujimave, ze box squaty mi nerobia takmer vobec ziadny problem...No nic, podobne ako kubaz v utorok letim domov, dam pauzu a potomm sa uvidi. Ale bol by zazrak, ak by problem zmizol uplne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: