Muay thai v Praze

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muay thai v Praze  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Muay thai v Praze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ddton

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 11:57 am    Předmět: Muay thai v Praze Odpovědět s citátem

Ahoj, rad bych zacal chodit na treninky Thai boxu, prosim, poradili byste nejaky Muay thai gym v Praze nejlepe nekde cca mezi Zizkov, Vinohrady, Letnany, Cerny Most Idealne nejaky gym, kde jsou rozumni a nesestreli tam cloveka pri prvnim sparingu, ale da se tam rozumne sparovat a venuji se hodne technice. Diky moc
Ps:popripade i pokud byste i doporucili nekoho, kdo dava i individualni hodiny. Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Praze jestli máš možnost, tak Hanuman gym - Česká mecca Muay Thai.
Nebo další tělocvičny... co mě jen tak napadají tak: Lanna gym, TKBC, Spejbl gym, KTSO
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://hanumangym.com/
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
phoenix.16

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci tu nikoho hanit ale za mě rozhodně Aplik Muay Thai, je to v modřanech, od hodně lidí jsel slýchaval že hanuman je továrna na lidi kde máš plno trenérům sám nevím nebyl sem tam a zůstanu věrnej, ale u nás se ti věnuje přímo jeden trenér celou dobu a samozřejmě soukromky dělá taky a věnuje sem všem stejně jak někomu kdo tam je podruhý tak svýmu svěřenci co tam je 5 let
Ddton

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

phoenix.16 napsal:
nechci tu nikoho hanit ale za mě rozhodně Aplik Muay Thai, je to v modřanech, od hodně lidí jsel slýchaval že hanuman je továrna na lidi kde máš plno trenérům sám nevím nebyl sem tam a zůstanu věrnej, ale u nás se ti věnuje přímo jeden trenér celou dobu a samozřejmě soukromky dělá taky a věnuje sem všem stejně jak někomu kdo tam je podruhý tak svýmu svěřenci co tam je 5 let

Jj Aplika jsem jednou videl pri individualnim treninku a verim, ze je vybornej. Moc se mi to libilo.
Ale Modrany jsou pro mne moc daleko.

Koukal jsem na netu, ze tohle bych mel blizko: http://www.pro7sport.cz
Znate nekdo, mate nekdo zkusenost? Diky
Tomato

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 11:13 pm    Předmět: Lanna gym Odpovědět s citátem

Jestli bys dojížděl až do Nuslí tak doporučuju Lannagym.
Mano_1990

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:11 am    Předmět: Re: Lanna gym Odpovědět s citátem

Tomato napsal:
Jestli bys dojížděl až do Nuslí tak doporučuju Lannagym.

Doporučuji taky Lanna Gym, chodím tam rok a půl a maximální spokojenost. Dobrá parta lidí, super trenéři, určitě to stojí za zkoušku.
Ddton

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, Lanna gym to co pises zni dobre, jen budu muset zkusit, jak se z Letnan v dopravni spicce dostanu autem do Nusli.
A jeste jsem koukal, ze bych mel dopravne blizko Kosagym. Je to Kickbox, ne thai (to by snad nevadilo). Nemáte nekdo zkusenost s Kosagymem? Jsou na Vinohradech i v Pocernicich.
Diky
Ddton

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...jeste jsem nad tim premyslel, MMA by bylo jeste komplexnejsi. Ale da se s MMA zacit kondicne v 41ti?
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kondicne kludne aj v 60 pokial to bude dobry klub, prisposobia ti trening
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ddton napsal:
Diky, Lanna gym to co pises zni dobre, jen budu muset zkusit, jak se z Letnan v dopravni spicce dostanu autem do Nusli.
A jeste jsem koukal, ze bych mel dopravne blizko Kosagym. Je to Kickbox, ne thai (to by snad nevadilo). Nemáte nekdo zkusenost s Kosagymem? Jsou na Vinohradech i v Pocernicich.
Diky

Kdyz do Kosagymu tak do Vinohrad ,naučej tam pěkně a věnujou se ti. Pro začátečníka dobrá rozhodně volba.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře trénuje Thai box ještě Pepa Mudroch http://www.mudrochteam.cz/

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
doNny_

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ddton napsal:
...jeste jsem nad tim premyslel, MMA by bylo jeste komplexnejsi. Ale da se s MMA zacit kondicne v 41ti?

Kondičně určitě v jakémkoli věku
Tomato

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Ddton"]Diky, Lanna gym to co pises zni dobre, jen budu muset zkusit, jak se z Letnan v dopravni spicce dostanu autem do Nusli.
Diky[/quote

Ještě je přece možnost jezdit MHD .)

Rychle na stránku:

Přejdi na: