|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dandyvican
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:05 pm Předmět: Jídelníček |
|
|
Zdravím .. potřeboval bych poradit jestli je můj jídelníček akorát tak do objemu .. váha 77kg výška 181 cm ... můj cíl je 100kg po dosažení chci zminimalizovat procento tuku a nasrat pořádnou dietu na těch 80kg . Pokuď dobře počítám tak na mých 77kg bych měl mít - 115.5g Bílkovin, 308g Sacharidů, 61.6g Tuků .... 1.5g/kg B, 4g/kg S, 0.8g/kg T
Takže začnu : Snídaně - 100-150 g vloček s vodou+ banán + vaječný bílek
Svačina - 1ks ovoce, 0.5l mléka, tabletku rybího oleje, odměrka CarboJet Gain počítám tak 50g
Oběd - Kuřecí-Hovězí masíčko + hnědá rýže tak 200g + nálož bokolice-lusků-mrkve
Svačina - Jako svačina 1
Véča - Stejná jako oběd
2.Véča - Vanička tvarohu 100-150g + banán
Je to tak orientační za každou připomínku budu rád - Tento jídelníček sem našel tu : http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-jeff-looked-up-to-the-last-action-hero.html Nevím zda se při tomto jídelníčku a správném tréninku zároveň nabírá + jestli se ubírají tuky a rýsuje se :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dandyvican
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:21 pm Předmět: Re: Jídelníček |
|
|
| dandyvican napsal: | Zdravím .. potřeboval bych poradit jestli je můj jídelníček akorát tak do objemu .. váha 77kg výška 181 cm ... můj cíl je 100kg po dosažení chci zminimalizovat procento tuku a nasrat pořádnou dietu na těch 80kg . Pokuď dobře počítám tak na mých 77kg bych měl mít - 115.5g Bílkovin, 308g Sacharidů, 61.6g Tuků .... 1.5g/kg B, 4g/kg S, 0.8g/kg T
Takže začnu : Snídaně - 100-150 g vloček s vodou+ banán + vaječný bílek
Svačina - 1ks ovoce, 0.5l mléka, tabletku rybího oleje, odměrka CarboJet Gain počítám tak 50g
Oběd - Kuřecí-Hovězí masíčko + hnědá rýže tak 200g + nálož bokolice-lusků-mrkve
Svačina - Jako svačina 1
Véča - Stejná jako oběd
2.Véča - Vanička tvarohu 100-150g + banán
Je to tak orientační za každou připomínku budu rád - Tento jídelníček sem našel tu : http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-jeff-looked-up-to-the-last-action-hero.html Nevím zda se při tomto jídelníčku a správném tréninku zároveň nabírá + jestli se ubírají tuky a rýsuje se :) |
Zapomněl sem eště, že nemám přesnej čas jídel někdy mám krátkou někdy dlouhou školu takže jím jak to jde ... před tréninkem BCAA po tréninku BCAA před a po tréninku Glutamin a po tréninku Gainer a před Creatin Monohydrat
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
Tak ten kluk toho za 4 roky moc nenabral k jen se opalil
Dej pred spanim klidne celou vanu toho tvarohu s kvalitním tukem orisky nebo ar.maslo je taky pecka k tomu, jinak vis kde mas hledat, takze si poradis urcite
Creatin po nedavas? Ten cas jidel neni stezejni hele, ja jsem zastance WD, takže asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
dandyvican
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | Tak ten kluk toho za 4 roky moc nenabral k jen se opalil
Dej pred spanim klidne celou vanu toho tvarohu s kvalitním tukem orisky nebo ar.maslo je taky pecka k tomu, jinak vis kde mas hledat, takze si poradis urcite
Creatin po nedavas? Ten cas jidel neni stezejni hele, ja jsem zastance WD, takže asi tak. |
Takže ten jídelníček by nějak tak šel jo ? :) Ta druhá večeře teda ten tvaroh + ořechy můžou bejt třeba mandlový jádra ? Jinak nevím jak to myslíš " Víš kde máš hledat" :D Jelikož tady čtu spoustu jídelníčku a v každém se píše něco jiného něco tam chci hodit a nemít z toho hlavu na třešních :D
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
A právě proto, že tady je moře jídelníčků, tak máš možnost super variací a pokud máš treba protein, tak na YTB je videí, jak udělat fakt chutovky, jeste k tomu neobvykle, sladke nebo slane a dsvat si je na svacinu nebo pred spanim atp. Ale to je hlavne o tom jestli mas cas a ses hracicka. Když jednou das na svacinu gainer a jednou treba cottage a dve zitny housky nebo ryzovy chlebicky a kousek ovoce, tak časem poznáš, co je pro tebe lepsi a budes mit jasno a vybirat treba jen jine ovoce. Já nejsem zastance gaineru moc no. To spis protein a orisky, ale jestli jedes objem, tak proc ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 04, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Bodybuilding je moje oblíbená stránka, ale co jsem tam dost pochytil je to že řídit se nějakým jídelníčkem, ještě navíc u topicku "proměn" jako si našel ty není zrovna nejlepší.
Každý to tam má dosti individuální, někdy až hrozně překomplikované (nojo hold amerikáni).
Spíš jak je tu psané , hledej a vyzkoušej různé jídelníčky, a možná ti nějaký sedne. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|