Jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dandyvican

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:05 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Zdravím .. potřeboval bych poradit jestli je můj jídelníček akorát tak do objemu .. váha 77kg výška 181 cm ... můj cíl je 100kg po dosažení chci zminimalizovat procento tuku a nasrat pořádnou dietu na těch 80kg . Pokuď dobře počítám tak na mých 77kg bych měl mít - 115.5g Bílkovin, 308g Sacharidů, 61.6g Tuků .... 1.5g/kg B, 4g/kg S, 0.8g/kg T

Takže začnu : Snídaně - 100-150 g vloček s vodou+ banán + vaječný bílek

Svačina - 1ks ovoce, 0.5l mléka, tabletku rybího oleje, odměrka CarboJet Gain počítám tak 50g

Oběd - Kuřecí-Hovězí masíčko + hnědá rýže tak 200g + nálož bokolice-lusků-mrkve

Svačina - Jako svačina 1

Véča - Stejná jako oběd

2.Véča - Vanička tvarohu 100-150g + banán

Je to tak orientační za každou připomínku budu rád - Tento jídelníček sem našel tu : http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-jeff-looked-up-to-the-last-action-hero.html Nevím zda se při tomto jídelníčku a správném tréninku zároveň nabírá + jestli se ubírají tuky a rýsuje se :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dandyvican

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:21 pm    Předmět: Re: Jídelníček Odpovědět s citátem

dandyvican napsal:
Zdravím .. potřeboval bych poradit jestli je můj jídelníček akorát tak do objemu .. váha 77kg výška 181 cm ... můj cíl je 100kg po dosažení chci zminimalizovat procento tuku a nasrat pořádnou dietu na těch 80kg . Pokuď dobře počítám tak na mých 77kg bych měl mít - 115.5g Bílkovin, 308g Sacharidů, 61.6g Tuků .... 1.5g/kg B, 4g/kg S, 0.8g/kg T

Takže začnu : Snídaně - 100-150 g vloček s vodou+ banán + vaječný bílek

Svačina - 1ks ovoce, 0.5l mléka, tabletku rybího oleje, odměrka CarboJet Gain počítám tak 50g

Oběd - Kuřecí-Hovězí masíčko + hnědá rýže tak 200g + nálož bokolice-lusků-mrkve

Svačina - Jako svačina 1

Véča - Stejná jako oběd

2.Véča - Vanička tvarohu 100-150g + banán

Je to tak orientační za každou připomínku budu rád - Tento jídelníček sem našel tu : http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-jeff-looked-up-to-the-last-action-hero.html Nevím zda se při tomto jídelníčku a správném tréninku zároveň nabírá + jestli se ubírají tuky a rýsuje se :)

Zapomněl sem eště, že nemám přesnej čas jídel někdy mám krátkou někdy dlouhou školu takže jím jak to jde ... před tréninkem BCAA po tréninku BCAA před a po tréninku Glutamin a po tréninku Gainer a před Creatin Monohydrat
P4hill

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten kluk toho za 4 roky moc nenabral k jen se opalil
Dej pred spanim klidne celou vanu toho tvarohu s kvalitním tukem orisky nebo ar.maslo je taky pecka k tomu, jinak vis kde mas hledat, takze si poradis urcite
Creatin po nedavas? Ten cas jidel neni stezejni hele, ja jsem zastance WD, takže asi tak.
dandyvican

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
Tak ten kluk toho za 4 roky moc nenabral k jen se opalil
Dej pred spanim klidne celou vanu toho tvarohu s kvalitním tukem orisky nebo ar.maslo je taky pecka k tomu, jinak vis kde mas hledat, takze si poradis urcite
Creatin po nedavas? Ten cas jidel neni stezejni hele, ja jsem zastance WD, takže asi tak.

Takže ten jídelníček by nějak tak šel jo ? :) Ta druhá večeře teda ten tvaroh + ořechy můžou bejt třeba mandlový jádra ? Jinak nevím jak to myslíš " Víš kde máš hledat" :D Jelikož tady čtu spoustu jídelníčku a v každém se píše něco jiného něco tam chci hodit a nemít z toho hlavu na třešních :D
P4hill

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A právě proto, že tady je moře jídelníčků, tak máš možnost super variací a pokud máš treba protein, tak na YTB je videí, jak udělat fakt chutovky, jeste k tomu neobvykle, sladke nebo slane a dsvat si je na svacinu nebo pred spanim atp. Ale to je hlavne o tom jestli mas cas a ses hracicka. Když jednou das na svacinu gainer a jednou treba cottage a dve zitny housky nebo ryzovy chlebicky a kousek ovoce, tak časem poznáš, co je pro tebe lepsi a budes mit jasno a vybirat treba jen jine ovoce. Já nejsem zastance gaineru moc no. To spis protein a orisky, ale jestli jedes objem, tak proc ne.
Mick994

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bodybuilding je moje oblíbená stránka, ale co jsem tam dost pochytil je to že řídit se nějakým jídelníčkem, ještě navíc u topicku "proměn" jako si našel ty není zrovna nejlepší.
Každý to tam má dosti individuální, někdy až hrozně překomplikované (nojo hold amerikáni).
Spíš jak je tu psané , hledej a vyzkoušej různé jídelníčky, a možná ti nějaký sedne.

Rychle na stránku:

Přejdi na: