Hubnutí na zápas ( MMA)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí na zápas ( MMA)  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Hubnutí na zápas ( MMA)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miki97

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 11:41 am    Předmět: Hubnutí na zápas ( MMA) Odpovědět s citátem

Zdravím všechny, potřeboval bych pár rad na hubnutí (spíše odvodnění nejspíš) před zápasem v MMA.
Mám první zápas 25.5.2014 a vážení je v den zápasení (je to amatérská liga, v profi- ligách to je den před zápasem).
Nyní mám 81kg a potřebuju se dostat na 76-77kg (váhovka do 77).
Nevím zda je lepší, začít nějakou drastickou dietou, nebo to shodit (vodou) těsně před zápasem. Ale je zde problém, že je vážení v den zápasu, tudíž je možné, že bych byl ztrátou vody dost oslaben a nemusel bych rychle načerpat energie, během těch pár hodin, co mi budou zbývat do zápasu.

Byl bych rád za každou radu ať už s odvodněním nebo dietou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doNny_

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se s tím poraď jednoznačně s trenérem

ale za mě...já bych určitě nejel žádnou drastickou dietu, odvodněních těch pár kg bude v pohodě. 4-5kg za více než měsíc je pohoda, to takové shazování Karlose Vémoly z tréninkových 102-103kg do 84kg je jiná
Miki97

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to odvodnění je asi nejlepší, ale stojí za zmínku, že Karlos má vážení den předem, takže není problém mu shodit 10-20 kg za pár týdnů, jenže já mám vážení v den zápasu a potom už mám jen pár hodin na doplnění vody a to by mohl být problém, abych byl 100% ready :/
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidove vlny... A snížit si hmotnost tam kam potřebuješ... Když to bude málo tak před vazenim odbovodnit.. a pak to dohnat s mírou.. aspoň tak to dělá kamos co boxuje

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu co resis. Proste zhubni 1-2kg tuku a je hotovo. Ze 79 pak na 77 das ze dne na den bez vetsi snahy.

-1kg ztratis pres noc tim jak se z kuze odparuje voda
-100-200g ztratis nervozitou protoze je telo o neco teplejsi
-1kg se da vypotit aniz by ses znicil - svihadlo pred vazenim kdyz si nabalenej nebo horka (HORKA) vana a pak si vlezt nabalenej pod par perin.

S ciste vodou se da hrat jednodusse - 7 dni pred vazenim zacnes pit velke mnozstvi vody (treba 5 litru denne - zalezi kolik pijes normalne) a 36 hodin pit "prestanes", to znamena pouze minimalne. = -1kg

V den vazeni nepijes ani nejis - az -1kg - jinak jidlo den predem jen neco lehciho, co ti nezustane ve strevech.

Existuji samozrejme i cesty jak dosahnout i 10 a vice ztracenych kil, nicmene to jsou zpusoby, ktere se musi zkouset predem a VELMI se musi prizpusobit svemu telu. Ostatne kazde hubnuti je treba zkouset dopredu, abys vedel kolik das a jak.

A samozrejme cim bliz k zapasu hubnes, tim min budes mit energie, tak s tim pocitej.

Jinak ja jsem taky -77 bezne mam 81-82kg, takze se tesim, mozna se potkame :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: