Zvedání nohou vleže - bolest zad

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zvedání nohou vleže - bolest zad  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Zvedání nohou vleže - bolest zad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kotik.hafmaster

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 7:08 pm    Předmět: Zvedání nohou vleže - bolest zad Odpovědět s citátem

Dobrý den, dnes sem cvičil zvedání nohou vleže, bohužel sem narazil na nepříjemnou věc, když sem vždy dával nohy dolu, hrozně mě vždy zaboleli spodní záda, že jsem to nemohl dál cvičit, taková napříjemná bolest. Netušíte čím by to mohlo být? Předem moc děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 7:20 pm    Předmět: Re: Zvedání nohou vleže - bolest zad Odpovědět s citátem

kotik.hafmaster napsal:
Dobrý den, dnes sem cvičil zvedání nohou vleže, bohužel sem narazil na nepříjemnou věc, když sem vždy dával nohy dolu, hrozně mě vždy zaboleli spodní záda, že jsem to nemohl dál cvičit, taková napříjemná bolest. Netušíte čím by to mohlo být? Předem moc děkuji za odpověď

Možnosti: 1) nebol si dobre rozcvičený, teda si bol stuhnutý a natiahol si si nejaký sval 2) robil si to zlým spôsobom, nesprávnou technikou 3) iné ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: