Prosim o radu - nabirani svalove hmoty

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosim o radu - nabirani svalove hmoty  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prosim o radu - nabirani svalove hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny001

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 12:11 am    Předmět: Prosim o radu - nabirani svalove hmoty Odpovědět s citátem

Zdravím, prosím o radu.
Jsem 20 letý muž (180cm 78kg 13% tuku +-), posiluji třetím rokem. Mám přečteno hodně článků o cvičení i jídle 5-7 jídel denně, jím dobře, aspoň se snažím (většinou to nejde úplně dokonale) nepiji nekouřím nefetuji :D atd...

Chodím do fitka 3-4 týdně, tréninky se snažíme po čase měnit, třeba korte zabral na sílu chvilkově ale nic pořádného...a teď ta otázka:

Cvičil jsem s dvouma parťákama, jedli jsme stejně cvičili, dřeli stejně a vždycky ten parťák narost a já jsem zůstal celkem pořád stejnej, cvičím všechno, ale prostě nejde to dál, jsem ektomorf, ale i tak prostě klucí z fitka nechápou jak je to možné.

Jím 1-2 bílkovin na kg a sacharidy jak kdy většinou aspoň 4g na kg někdy i 7g. Nejspíše mi chybí nějaký minerál nebo něco k růstu, ale jak to zjistit? Další mě napadlo, že jsem bral v 15 letech Roaccutane - silné antibiotika proti akné, je dost možné že je to díky tomu...
Známí mně radili, ať zkusím jednu kůru AS, že by mě to mohlo "rozběhnout" ale ty chci řadím jako poslední možnost.

Pokud máte fakt účinou radu a jste s Plzně, klidně zaplatím nějaký pohovor děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slamak

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo tak genetika...?
Riku

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik jsi nabral za tu dobu co cvičíš? Pokud nerosteš tak asi málo jíš, nebo něco děláš špatně. Určitě neděláte s kamarády všechno naprosto stejně (strava, trénink, regenerace).
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oh AS ve 20 pri ziskani rekreacni formy :)

hlidas si bilkoviny a sachace - v objemu mi nejvic pomohlo pozrat poradne zdravych tuku

a pokud myslis, ze ti rostou malo chlupy a nemas moc testosteronu - zkus si zacit delat odvary z nate kotvicniku zemniho - neboli tribulus ..melo by se jednat o nakych 30% narust testosteronu - coz je cca 1/10 oproti AS
Johny001

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:06 am    Předmět: zkusim Odpovědět s citátem

diky, ten tribulus neni spatnej napad.
Ano genetiku mam hodne na hovno :D ale i tak bych mel neceho docilit , zkusim vice ty zdrave tukyy z ryb treba. Takive vejce mam domaci a jim 3 denne.

od chvile co sem zacal cvicit sem nabral jsem tech 13 kg, byl jsem fakt hubenej strasne, to jsem teda i ted oproti ostatnim ve fitku.
s kamosema jsme cvicili uplne stejne regenerovali taky a jidlo jsme nemeli uplne stejny, to dela hodne ale ja to mam zcekovany vsechno, tedy minimalne ty zaklady.
je mozne ze mi chybi nejaky mineral, jim ovoce zeleninu kazdy den jinak nevim.
vysetreni stoji 10 000 aby se zjistilo jestli mne chybi nejaky mineral...
coder

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta napis svuj jidelnicek + tvuj momentalni trenink a ver ze te tady lidi vyvedou z omylu ze jis dobre a cvicis dobre:)
Olejnas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 8:15 am    Předmět: Re: zkusim Odpovědět s citátem

Johny001 napsal:

Supplemnetovat tribulus ve 20ti je vic nez hloupej napad (samozrejme, pokud sis autosugesci nevnutil krome spatne genetiky take to, ze mas prilis nizkou hladinu testaku), nemluve o AS. To si za ty prachy kup radeji nejake poradne jidlo, nebo si najdi nejaky jiny konicek...
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:35 am    Předmět: Re: zkusim Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Johny001 napsal:

Supplemnetovat tribulus ve 20ti je vic nez hloupej napad (samozrejme, pokud sis autosugesci nevnutil krome spatne genetiky take to, ze mas prilis nizkou hladinu testaku), nemluve o AS. To si za ty prachy kup radeji nejake poradne jidlo, nebo si najdi nejaky jiny konicek...

blbost to je, ale radeji zacit natom, nez na AS :)
a kdo vi, treba ma spatnou sekreci testosteronu, at si zajde k endokrinologovi
navic - pokud si nekoupi jen tabletky, ale bude si delat ty odvary z kotvicniku a popijet parkrat behem dne, bude to aj levna zalezitost
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:51 am    Předmět: Re: zkusim Odpovědět s citátem

Johny001 napsal:
Ano genetiku mam hodne na hovno :D ale i tak bych mel neceho docilit , zkusim vice ty zdrave tukyy z ryb treba. Takive vejce mam domaci a jim 3 denne.

od chvile co sem zacal cvicit sem nabral jsem tech 13 kg, byl jsem fakt hubenej strasne, to jsem teda i ted oproti ostatnim ve fitku.
s kamosema jsme cvicili uplne stejne regenerovali taky a jidlo jsme nemeli uplne stejny, to dela hodne ale ja to mam zcekovany vsechno, tedy minimalne ty zaklady.
je mozne ze mi chybi nejaky mineral, jim ovoce zeleninu kazdy den jinak nevim.
vysetreni stoji 10 000 aby se zjistilo jestli mne chybi nejaky mineral...

to je hovadina
pokud nenabiras, tak jis malo
kdybys jedl dost, tak naberes
(i kdyby jenom na tucich)
energie z jidla se proste nevypari
Johny001

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minulej rok jsem zkoušel objem to jsem žral skoro všechno, takže normálně co jsem jed, plus jsem se přejídal abych fakt nabral i nezdravý věci, nabral jsem ale skoro jen tuk :D měl jsem vanu trochu, byl jsem často unavenej a nic moc příjemnýho. Měl sem o nějakých 6kg víc než teď.

Trenink nejedu špatně, normálně
nohy
kozy+bic
zada+ramena
tric+bic

Podle casu bricho, ale ze silovych a diky tomu ze moc tuku nemam mam i tak brisaky a pevny bricho. jel jsem na 5 tydnu korte, vahy se lehce zvedly, telesna o kilo ale pak vahy zase klesly.
Orientacne vahy na serie 6-8 poctivy drep 100, bench 75 MT 85 maximalky jsou samozrejme o 30% vic cca
Je mozny, ze moje telo vstrebava spatne bilkoviny fakt nevim,jsem zahada :D
Jidla si nevazim, jak rikam cvicim jen rekreacne, aleje to jediny snad konicek sportovni a jen mne stve ze uz jsem porad na stejne hranici a neni to moc videt.
Jinak priblizne
Snidani cornflakes s mlikem, plna miska akorat abych se najed
Svacina (ve skole banan 3mandarinky kefir)
obed testoviny nebo prsni rizky s rejzi nebo ryba s bramborama nebo kruti ci veprove s rejzi
svacina ovesne vlocky 170g+- kokos med +mliko
vecere testoviny, eidam 30% s celozrnym rohlikem + kvalitni sunka nebo neco podobneho co je v lednicce
pred spanim minimalne 250g tvarohu s grankem (granko mne asi neuskodi, kdyz mne moc pribrat nejde)
3-4 litry vody denně v tréninkové dny více
Suplementy jsem driv pouzival, ale vzhledem ze to bylo skoro bez ucinku jsem je vyradil aspon usetrim a neplácám si játra, mel jsem napr proteiny od reflexu ( 4,3kg one stop xtreme a 5kg instant mass ktere sem sezral za 3 mesice, shaky sem pil 3x denně po cviceni s maltodextrinem)
Obcas si dam mezi tim neco, jako mandle, orechy, jelikoz kdyz nejim vic jak 2,5 hodiny mam krece brise a boli jak nejim
Johny001

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dale spim 7,5-9 hodin denne a vejce jsem drive mel kazdy den v jidelnicku 4-5 ale domaci, vzhledem k tomu ze ted v zime moc nenesou tak je tak casto nemam, ale obcas je samozrejme mam.
Diky moc za vsechny mozny rady... :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tim "vic zrat" jsme nemyslel, ze se zacnes precpavat vsim moznym
ale aspon ti to ukazalo, kolik musis snist, aby jsi nabirat (co, to uz je druha vec)
pokud jedes trening, co nezabira, tak ho zmen
pokud nefunguje jidelnicek od oka, tak ho zmen
zmeny udelat musis, pokud chces nejake zmeny na sobe
je blbost predpokladat, ze budu delat stejne veci, a ony budou mit jiny vysledek
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ten tvuj trenink - normalne - mi pride uplne normalne na hovno

jestli chces nabrat, nemuzes ze 4treninku jeden cvicit bic tric, ztoho nenaberes nic
musis zapojit velke partie, vicekloubovymi cviky - na 4x tydne je fajn spodek/vrsek
Johny001

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
no ten tvuj trenink - normalne - mi pride uplne normalne na hovno

jestli chces nabrat, nemuzes ze 4treninku jeden cvicit bic tric, ztoho nenaberes nic
musis zapojit velke partie, vicekloubovymi cviky - na 4x tydne je fajn spodek/vrsek

Možná to tak vypadá, ale máme je dobrý. Dřeme jak kráva, před tréninkem ovoce, dextroza s guaranou a jede se. Tak jak sem to napsal to je možná o ničem, ale měníme váhy, jedem pyraminy, supersérie, jiný cviky, tohle pořád měníme. Hlavně mě skoro pokaždý ta část bolí další den-dny a to dost, jen prostě je problém že to neroste.
Bílkovin mam dost, protože to i někdy poznam :D :XX fakt nevím : ( takle se asi těžko radí, chápu...
a s těma velkýma partiema máš absolutní pravdu, to vím že není úplně super, prohazujem to :) ....
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny001 napsal:

Možná to tak vypadá, ale máme je dobrý. Dřeme jak kráva, před tréninkem ovoce, dextroza s guaranou a jede se. Tak jak sem to napsal to je možná o ničem, ale měníme váhy, jedem pyraminy, supersérie, jiný cviky, tohle pořád měníme. Hlavně mě skoro pokaždý ta část bolí další den-dny a to dost, jen prostě je problém že to neroste.
Bílkovin mam dost, protože to i někdy poznam :D :XX fakt nevím : ( takle se asi těžko radí, chápu...
a s těma velkýma partiema máš absolutní pravdu, to vím že není úplně super, prohazujem to :) ....

co znamena ze dres jako krava?
superserie jsou zarukou rustu? ale houby
pyramida je efektivni? podle spousty lidi ne
a to ze te neco boli, neznamena, ze to roste
z meho pohledu, porad blbe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosim o radu - nabirani svalove hmoty Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: