Poradna Suplementace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradna Suplementace  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poradna Suplementace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chochy

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:26 pm    Předmět: Poradna Suplementace Odpovědět s citátem

Zdravím, potřebal bych radu. Posiluji už 4 měsíce, jako suplementaci jsem používal beefmass a isobeef. (ronnie obchod)
Pravidelně jsem se stravoval, mám 190 cm a mám 80 kilo. Na začátku jsem bral během dne (včetně suplementů) +-160g Bílkovin a +-560g sacharidů denně. Nechápu proč ale bylo to celkem marné. Skoro vůbec jsem nepřibral. Za 4 měsíce jsem přibral asi jen 4-5 kilo. Což mi přijde dost málo. Potřeboval bych radu, zřejmě si myslím že to bude v málo sacharidech protože jsem ektomorf, a tak potřebuju radu jaké sacharidy koupit (suplementy) a za kolik mi to tak vyjde na měsíc (peněz nemám moc, studuji). Budu rád za každou užitečnou radu, děkuji.

+ posiloval jsem 3x týdně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kokot. 4-5 kilo
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Kokot. 4-5 kilo

Třeba mu to šlo všechno do tuku - co ty víš - nehroť to tak pořád a nechtěj všechno hned
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych se vykaslal na nejake suplementy a poradne zacal zrat,aspon na me to funguje nejlepe,protein apod..jsem uz nekoupil hodne dlouho radeji to nacpu do jidla
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak, 80% protein syrovatkovy ktery budes davat s vlockama a bananem a po treninku, pak kdyztak kafe nebo kofeinove tablety+synephrine pred treninkem a makat makat, jestli si dal 4kg za 4 mesice, tak to mas za rok 12kg , to uz se da ne ? vic pribirat by nemelo smysl stejne by to nebyly svaly

Rychle na stránku:

Přejdi na: