|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
freshman
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 2:09 pm Předmět: Fyzioterapeut, masaze Zlin |
|
|
Zdar,
nevite o nekom ve ZLine, nebo v prilehlem okoli o nejakem profikovi, který umi napravit telo ?
Jsem docela zniceny a potrebuju nekoho kdo se na me opravdu podiva a bude to brat vazne.
Každý chce jenom peníze, ale aby odvedl kvalitni praci to uz jaksi ne.
diky za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
... taky hledám a víceméně naslepo jsem se objednala na vyšetření rehab.lékařem do http://rehabilitace.medifis.cz/ na Podhoří, takže pak můžu poreferovat ...
zatím jen to, že už mi zrovna dnes už po 2. zrušili termín
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: st leden 22, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Taky bych někoho takového ve Zlíně rád navštívil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
... myslím, že když vám někde během jednoho týdne 5x (!) posunou objednaný termín návštěvy, je načase změnit lokál
třeba http://rczlin.eu/about.html
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... myslím, že když vám někde během jednoho týdne 5x (!) posunou objednaný termín návštěvy, je načase změnit lokál
třeba http://rczlin.eu/about.html |
Tady jsem byl nejaky ten rok zpatky, vysetreni provadela nejaka doktorka. Dale si me pak vzala "do parady" asi primo fyzio ktera mi ukazovala nejake cviky a dostal jsem trapnou elektrolecbu ktera vubec nefunguje, myslim ze to bylo jen aby neco bylo. Fyzio mi udelala diagnostiku a ukazala par cviku. Toto jsem absolovoval parkrat, nepomohlo to. Je otazka jestli je to ma chyba, ale kdyz me ta fyzio popravovala behem cviku asi 10x a ja pak dosel domu nebyl jsemschopny se do te pohoy sam dostat tak aby byla spravne podle toho co mi ukazovala ona. Nebyl jsem osobne moc spokojeny, spis mi proslo ze takovych ta maji dost ak to brali jak na bezicim pasu. Elektro a ukazani cviku, vic nic. Mozna ze kdyby me dostal do parady p.Krobot bylo by to o necem jinem, bohuzel dostat se k nemu je temer nemozne, ale tak treba zkusit stesti :) Ja hledam jeste jinde i mimo Zlin...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Co si fyziotereapeuti účtují za hodinu, je vzhledem k tomu jak nedokáží člověku pomoci docela zlodějina. K čemu mi je, když tam jdu třeba 10x, vykvajznu za to 6 litrů a frajerka mi řekne, jak ty cviky dělám dobře které mi ukazovala, když mi pak jinej fzyioterapeut řekne, že je dělám špatně?
To můžu cvičit rovnou podle youtube a aspoň ušetřím čas i prachy..
Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale zatím se mi nelíbil přístup žádného fyzioter., ať už to bylo v nemocnici nebo u soukromýho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|